Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fpsów w każdej grze

BardZor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,
Wiecie co mogę zrobić może jak mam spadki fpsów w każdej grze?
że nagle gram gram i mi się gra zwiesza na 3 sekundy spada do 5fpsów i dalej normalnie działa.

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera, system.

procek : intel core i7 3770k 3.4ghz
Karta graficzna: Geforce gta 760
Ram: 16gb
Płyta główna: ASRock Z77 Professional
Zasilacz: CorSair jakis
Opublikowano

Ściągnij CCleaner, oraz DLL files fixer i wyczyść komputer ze złośliwego oprogramowania, oba programy darmowe. Ewentualnie jeszcze pobierz program ADW Cleaner działa mniej więcej jak antywirus i przeskanuj program pod kątem wirusów. jeżeli to nie pomoże, powyjmuj częśći komputerowe i solidnie je wyczyść

Opublikowano

Ja bym tobie radził zainstalować 360 security. Jest to darmowy progam 3w1: antywirus, usuwanie plikow smieci i zmiany prpgramow w autostarcie(powoduje ze komp szybciej sie włącza). I dajesz full scan, zapewne cos wykryje.

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Opublikowano

Nie polecajcie mu takich syfiastych programów... Jak ktoś umie zasyfić sobie komputer i nie wie nawet kiedy, ani nie umie go naprawić, to taki program mu nie pomoże. 

Druga sprawa. Te temperatury nie są w stresie. Włącz grę, włącz HWmonitor w tle i potem wyślij screena. Druga sprawa, sprawdź dokładnie zasilacz.

Czy podkręcasz procesor i jakie masz chłodzenie?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jacoh mój drogi ale ccleaner to wydaje mi się najpopularniejszy i według mnie najbardziej przydatny program w celu usuwania zbędnego syfu na kompie

Opublikowano

Nie polecajcie mu takich syfiastych programów... Jak ktoś umie zasyfić sobie komputer i nie wie nawet kiedy, ani nie umie go naprawić, to taki program mu nie pomoże. 

Druga sprawa. Te temperatury nie są w stresie. Włącz grę, włącz HWmonitor w tle i potem wyślij screena. Druga sprawa, sprawdź dokładnie zasilacz.

Nic nie podkręcam.Zasilacz mam corsair

przed wmontowaniem dysku ssd wszystko było spoko

Opublikowano

@Grzesio64 więc co takiego specjalnego robi CCleaner, bo ja wiem, a ty chyba nie. Usuwa ci pliki tymczasowe, rejestr, historie przeglądarek itp. pliki? Bo to są jego główne zadania, ale czy to przyśpiesza komputer? Ani trochę.

Jak ktoś jest takim beztalenciem, że zasyfia komputer i używa CCleanera, to nasza pomoc nic mu nie da.

Autorze, wyślij HWmonitor w stresie. Może to procesor się grzeje i obcina taktowanie w celu obniżenia temperatury i przez to komputer się dławi.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...