Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

game nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę się podłączyć do mysql, ftp, ale przy użyciu /stop wywala błąd 'nie ma takiego procesu, dlatego nie mogę go wyłączyć (po ang)', nawet jak odpalę wcześniej dwa razy, to potem wyskoczą dwa błędy. Jak to naprawić? Pozdrawiam. Wrzuciłem tylko zmodyfikowany mob_proto.txt przez ftp.

Ogółem polega to na tym że nie mogę podłączyć gry do serwera, mimo że jeszcze przed chwilą wszystko działało.

3adb6317fc.png

Opublikowano

nie mam ale nie wiem czy sie moglo zjebac jak ja przegenerowalem exp po query i przerzucilem

postawilem serwer od nowa, zmienilem /usr/home na 777 + wszystkie podfoldery, pliki - wyskoczyl blad przy przerzucaniu dwoch gier, przerzucilem je manualnie i znow lata blad po wrzuceniu mob_proto

3adb6317fc.png

Opublikowano

63lGViR.png

odrazu po wrzuceniu mob_proto i resecie wyskakuje

pliki poprawione terenzo src

3adb6317fc.png

Opublikowano

Odpal jeden kanał, a po starcie wpisz ps -x

7155914900332031067719.png

(Obrazek do plików terenza, tak powinno się prawidłowo uruchomić.)

Domyślam się że jeśli ten błąd pokazuje się po db to nie będziesz go miał w procesach czyli jednak jest błąd w tym mob_proto.

A błąd masz dlatego iż nie znajduje aktywnego procesu a mimo to chce zakończyć jego działanie, więc db nie startuje.

btw. Powinieneś wyłączać kanały przed podmianą tych plików.

Opublikowano

Odpal jeden kanał, a po starcie wpisz ps -x

7155914900332031067719.png

(Obrazek do plików terenza, tak powinno się prawidłowo uruchomić.)

Domyślam się że jeśli ten błąd pokazuje się po db to nie będziesz go miał w procesach czyli jednak jest błąd w tym mob_proto.

A błąd masz dlatego iż nie znajduje aktywnego procesu a mimo to chce zakończyć jego działanie, więc db nie startuje.

btw. Powinieneś wyłączać kanały przed podmianą tych plików.

AnT9P7U.png

Moze laskawie dasz syssery? :)

l3K4Dit.jpg

3adb6317fc.png

Opublikowano

wskocz  w tą tu /var/db/mysql

na   wszytkie  foldery   tylko  fodery  daj prawa 777 zaznacz  ptaszek  ustaw grupe   w navi  sprawdz  tabelki pod zględem błedów

nie pomoglo bo foldery mialy juz 777 wszystkie domyslnie :/

3adb6317fc.png

Opublikowano

Napisz do mnie na GG Pomogę :D

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...