Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] E-BungeePortals - PORTALE DO SERWERÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio widze ,że dużo serwerów ma taki plugin jak BungeePortals, i posiada plugin Skript.

A więc po co taki plugin skoro wystarczą 5-6 linijek skryptu?

Dlatego zrobiłem ten skrypt.

Przejrzysty config, jesli mozna to tak nazwac.

KOD/DL:  E-BUNGEEPORTALS, BY ENTIFY [KLIK]KLIKNIJ!

Jak to dziala?

Wymagany plugin WorldGuard.

Zaznaczasz teren ppm i lpm d. siekierka, wpisujesz /rg define teleport

Wchodzisz w plik .sk ,ktory wlasnie wkleiles. | W "options:" masz cos takiego jak "serwer:" tam wpisujesz nazwe serwera ,na ktory bedzie teleportowany gracz. Oczywiscie nazwa serwera jest w konfigurowana w bungee.

Gdy gracz wchodzi na region "teleport" laczy go z innym serwerem.

Nie pisac, ze to jakies gowno czy cos. Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin BungeePortals ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Autor skryptu: Entify_ - ja.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano
Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin BungeePortals ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin FunnyGuilds ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin Essentials ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin WorldGuard ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin WorldEdit ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin Vault ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin iConomy ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin <wstaw jakikolwiek plugin> ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

Gratuluje toku rozumowania :)

@topic

No i co to ma być, zaawansowane to w pyte Ci powiem, serio. Tyle możliwości, o ja p******e.

^ ja jak zobaczyłem ogrom możliwości i potężną wydajność na poziomie kilku czasów plancka tego skryptu. 

pls

PS:

^ ja jak widzę kolejne takie skrypty/pluginy na forum xD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin <wstaw jakikolwiek plugin> ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta.

ok
Po prostu widze ,ze duzo osob ma plugin Skript ktory jest zbedny, gdy mamy Skripta. #popsułem xD

@topic

Skrypt  prosty, i pewnie ktoś go uzyje choć i tak lepiej jest użyć

BundeePortals bo daje więcej możliwości jak np ustawienie dokładnie jakie bloki mają teleportować czego twój skrypt nie ma xD

Co ja tutaj robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...