Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bosski Roman - Krak 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Rozumiem, że zaraz mnie pojedziecie tekstami typu : Hahaha JP, JP idioto itp, ale ja Was na spokojnie zapytam ;)

Kilka dni temu Bosski wydał swoją 3 solową płytę : Krak3. Kilka nutek naprawde jest bardzo fajnych ;)

Co sądzicie o tej płycie/o kilku kawałkach, które są na płycie ? Zapraszam do dyskusji ;)

Tu chyba najlepsza piosenka z płyty Romana :

http://www.youtube.com/watch?v=QQ2gQXYOb1w

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Muzyka dla mas.

Każdy ma ich gdzieś , JP stało się już nudne. Każda "moda" kiedyś przmija :rolleyes: .

Gdyby nagrał to płytę za czasów komuny , kiedy z milicją walczyło się dla idei , to może by coś zyskał... O ile nie zamkneli by go "ci z pp"

lolheadz.png
Opublikowano

Nie trawię tego typa :huh:

Pamiętam jak romek podstawiał bity techno do swoich kawałków.. najgorsze co można zrobić ale i tak dużo osób się tym jarało :D

Jego muzyka do mnie nie trafia..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

@krul miszczuw

W połowie się z Tobą zgodze, ale to nie jest płyta Firmy JP, która cały czas zamula, a Bosskiego z naprawde dobrze nawijającymi raperami.

Kilka piosenek może i Disco Polo, ale 2,5/4 płyty zajebiście się prezentuje ^^

Ps. Nie chodze do gimnazjum, a jakoś słucham Bosskiego. Dlaczego ? Każdy lubi co innego :) Ja np. w przeciwieństwie do Ciebie nie przepadam za Guralem, który zamula na swojej nowej płycie :)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

joł joł słuchajcie starego dobrego polskiego rapu a nie jakiegoś pierdolenia w stylu nasz bloki są zajebiste jebiemy policje a nasze portfele są puszyste, wyjebane w nowe płyty! słuchajcie k44 paktofoniki starej molesty, wwo czy nawet killaz group..teraz dobra płyta to rzadkość http://www.youtube.com/watch?v=8-VjerBNlX0 jeden z niewielu dobrych płyt... co do romana gdyby nie było w feturnigu peji to bym tego nie włączył elo ziomele

Opublikowano

@krul miszczuw

W połowie się z Tobą zgodze, ale to nie jest płyta Firmy JP, która cały czas zamula, a Bosskiego z naprawde dobrze nawijającymi raperami.

Kilka piosenek może i Disco Polo, ale 2,5/4 płyty zajebiście się prezentuje ^^

Ps. Nie chodze do gimnazjum, a jakoś słucham Bosskiego. Dlaczego ? Każdy lubi co innego :) Ja np. w przeciwieństwie do Ciebie nie przepadam za Guralem, który zamula na swojej nowej płycie :)

Tez nie lubie gurala ;f chyba ze killaz group bo to co robi to zenada jak dla mnie

joł joł słuchajcie starego dobrego polskiego rapu a nie jakiegoś pierdolenia w stylu nasz bloki są zajebiste jebiemy policje a nasze portfele są puszyste, wyjebane w nowe płyty! słuchajcie k44 paktofoniki starej molesty, wwo czy nawet killaz group..teraz dobra płyta to rzadkość http://www.youtube.com/watch?v=8-VjerBNlX0 jeden z niewielu dobrych płyt... co do romana gdyby nie było w feturnigu peji to bym tego nie włączył elo ziomele

Dodalbym jeszcze WFD/Trzyha, WYP3 i Eldo ale i tak te dzieci sa zajarane peja, firma i innym pseudo-ulicznym rapem