Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg z magazynkiem?

kubuteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś czołgu z magazynkiem na tier 6-7, może to być med, ciężki lub jakiś czołg, który szybko przeładowuje. 

Opublikowano

Ogólnie czołgów z magazynkiem na tych tierach jest trochę. Jest z tego co pamiętam niemiecki; SP I C który moim zdaniem jest godny do zagrania, amerykańskie; t37 i t71, chiński59-16 który moim zdaniem jest beznadziejny, francuski;  amx 13 75 który daje radę, japoński Chi-To i Chi-Ri które są takie nawet, nawet do grania.

To są przeze mnie polecane czołgi z magazynkiem na tierze VI - VII

Pozdrawiam ;D

Opublikowano

Ogólnie czołgów z magazynkiem na tych tierach jest trochę. Jest z tego co pamiętam niemiecki; SP I C który moim zdaniem jest godny do zagrania, amerykańskie; t37 i t71, chiński59-16 który moim zdaniem jest beznadziejny, francuski;  amx 13 75 który daje radę, japoński Chi-To i Chi-Ri które są takie nawet, nawet do grania.

To są przeze mnie polecane czołgi z magazynkiem na tierze VI - VII

Pozdrawiam ;D

Zgodzę się prawie ze wszystkim, oprócz tego, że 59-16 jest beznadziejny i że T37 jest dobry z magazynkiem :D Jeżeli ktoś używa mózgu to potrafi nim robić niesamowite wyniki. Takie moje zdanie :D

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

59-16 ze stockowym ZiS 57  to lepszy jak magazynek bo laduje ponizej 2 sekund  a 189 peny na goldzie robi sieczke 

skoda t25 jest bardzo fajna i przyjemna 

no i z szybkostrzelnych e25 ale teraz do kupienia tylko w eventach 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

59-16 ze stockowym ZiS 57  to lepszy jak magazynek bo laduje ponizej 2 sekund  a 189 peny na goldzie robi sieczke 

tylko, że e25 ma 60 pocisków + penetracja na zwykłych nie pozwala nie raz przebijać 8.

Opublikowano

tylko, że e25 ma 60 pocisków + penetracja na zwykłych nie pozwala nie raz przebijać 8.

Tylko przyjaciele e25 nie jest magazynkiem ;) Ale tak w sumie można go traktować jako magazynek, tylko szkoda, że już go nie ma ;/ Chciałem sobie go kupić a oni taki numer wykręcili! Beznadzieja..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że Francuskie drzewko (AMX 12 t / AMX 13 75) będzie tu dobrym wyborem, chociaż w amerykańskim drzewku też jest jakiś wybór. Moim zdaniem chyba Francja będzie lepszym wyborem. Jeżeli by chodziło o VIII tier to mógłbym polecić AMX 50 100.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...