Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej kupić CS:GO i czy mi starczy?

Piotr86PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pisałem w innym dziale o kupnie Cs 1.6. Opłaciło się jednak większość kolegów już dawno jedzie na GO.

Z racji tego że zbliża się promocja wielkanocna (nie wiem czy cs go będzie uwzględniony. Jak nie to proszę o zakomunikowanie przy okazji).

Zamierzam kupić sobie cs go. Mam w portfelu 50 zł. Jak już to mogę dodać max 5zł. I czy mnie będzie stać na niego. Jak mam rozłożyć te 50 zł na PSC (w pobliskim sklepie są tylko za 30zł i 20zł PSC) czy w ogóle będzie mnie stać i gdzie lepiej kupić Steam/g2a. (Najlepiej bez G2A Shield ale mogę też z nim). Prosił bym odpowiedź co o tym sądzicie. Jak nie to mogę jeszcze dołożyć 10zł, ale nie wiem czy to wystarczy.

Dziękuje za odpowiedź i pozdrawia

Piotr86PL

Opublikowano

Cześć ,

Idż do sklepu po PSC i kup sobie na g2a.

Dzięki za odpowiedź. Ale za ile PSC? (30 i 20 zł czy 20 i 20 zł) I czy z tym shield (zabezpieczenie przed oszustami. shield też coś kosztuje).

Opublikowano

Jeżeli mozesz przeznaczyć 60zl

60zl - 15euro

To normalnie doładuj Steam i kup jezeli bedzie przecena to jeszcze lepiej bo zapłacisz z 10-7euro

76561198375594763.png

Opublikowano

Jeżeli mozesz przeznaczyć 60zl

60zl - 15euro

To normalnie doładuj Steam i kup jezeli bedzie przecena to jeszcze lepiej bo zapłacisz z 10-7euro

Zeby steam mialo przelicznik x4 to by bylo spoko, nawet taniej niz w kantorac :O

Na przecene na csgo nie ma co liczyc raczej.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

No niestety jednak nie mogę dopłacić z powdów osobistych. Ale dalej możecie radzić. Chyba się skusze na g2a bez shield. Co o tym myślicie.

Opublikowano

ok. Już jutro wybieram się po PSC. I teraz podaje co zamierzam zrobić, a wy sprawdźcie czy dobrze postępuje:

PSC: 30 zł + 20 zł (nic mi nie zostanie fizycznie w portfelu)

Platforma: G2A, bez shield, najtańsza cena.

Ok to tyle. Co o tym sądzicie?

PS. Chciałem jeszcze dodać że zamierzam kupić gift od ocgame, ale podrzucają mi też Reliable_seller z keyem. I teraz pytanie, który jest lepszy czy w ogóle muszę innego wybrać. Oraz czy oszukać ich i nie brać podatku UE czy dopłacić ten podatek. Ale dopłacanie chyba nie ma sensu. Trochę się boje o konsekwencje. W ogóle jak kupie od ocgame i dam vat to mnie nie będzie stać bo przy samej płatności potrzebuje 60 zł. Proszę o pilną odp. Nie wiem co i jak. A obiecałem kolegom, że przed wielkanocą będzę miał cs

Opublikowano

idz sobie do media mark media expert etc 49zl steam card z cs go najlepiej najszybciej najpewniej ja tak kupowalem wszystko ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...