Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które konto wybrać ?

W0ZNAx26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj dostałem konto od brata z fajnym czołgiem premium i nie wiem czy grać na nim czy na swoim , proszę o podpowiedz

Moje Konto :

-IS-3

-AMX 50 100

- Churchill III

-t29 (za 5k doś. t32)

-Black Prince 

Konto Brata:

-T26E4 Super Pershing

-WZ 131

-Tiger I 

- Tiger P

-GW Panther

-M103

-t25/2

-AMX 12 t

Proszę o pomoc bo nie wiem już co mam zrobić xD z góry dzieki ;)

Opublikowano

Ja bym zdecydowanie grał na koncie brata, jeżeli chciałbym zaoszczędzić pieniądze. Czołgi, które masz na swoim koncie można wyexpić (nie licząć Churchilla III którego trzeba kupić, ale nie jest on tak drogi ja "super pershing").

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super Pershing ma bardzo dobre zarobki, dostał też buffa do penetracji, więc jak najbardziej konto brata. Churchilla III zawsze możesz kupić za te 30zł

Opublikowano

Mi się wydaje że konto brata jest bardziej ciekawe. Super Pershing jest największym atutem, zresztą churchil 3 kosztuje jakies 30zł więc dużej straty nie będzie, 

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konto brata jest o wiele bardziej rozwinięte a sup pershing to bardzo dobry pojazd do zarabiania więc polecam konto brata chociaż mogłeś jeszcze podać staty na obydwu kontach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...