Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można dostać VAC Bana za Skin Changera?

kamilek6323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czy to prawda z tym pendrive ze nie ma Vac errorow ?

jednym działa a innym nie,tym co nie działa może zle coś robią,ale też mawyjśc jakaś aktualizacja od ruskich za tydzień czy 2 żeby te vac errory znikły :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

sam wczoraj gralem na skin changerze mma i mam eden problem . jak naciakam klawisz home ... w tle uruchamia mi sie przegladarka i zakladki... jak usunac ten problem ?

Opublikowano

Za tego skinchangera sa vac bany, mozecie wierzyc na slowo. Miesiac sie uda, drugi moze tez, ale nastepny okaze sie tragiczny.

Za takie pierdolenie powinni kasować konta na forum. Nie ma za to banów. Jak ktoś mówi, że dostał za to bana to po prostu szuka wymówki, bo grał odpalony :).

Opublikowano

Nie ma za to absolutnie żadnych vac banów. Tak samo nie ma żadnych banów za jakiekolwiek zmienione modele typu postacie, mapy itd. Tak było od zawsze, Valve nie jest w stanie stwierdzić bez ingerowania w wasze pliki, czy coś zostało zmienione. Oczywiście od serwera macie od razu weryfikacje plików niezbędnych tj. mapa, czyli nie da rady walnąć sobie "wallhackich" ścian na mapce. Koniec tematu.

Opublikowano

sam wczoraj gralem na skin changerze mma i mam eden problem . jak naciakam klawisz home ... w tle uruchamia mi sie przegladarka i zakladki... jak usunac ten problem ?

Zmien binda bo masz zbindowane. Kilkasz 7 na numerycznej czy gdzies tam wyzej? Bo ja w laptopie mam na 7 tego homea

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...