Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve próbuje graczy nahypować?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie.

Z tego co widzę valve nas trolluje i chce, żebyśmy się w detektywów bawili.

Skoro jest wrzucone do plików gry jakie mapy będa w nowej operacji i mp5 to dlaczego nie wrzucą od razu?

A tak przy okazji, dlaczego skoro minął rok to valve jeszcze nie wydało żadnej operacji? Mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać do 2030roku.

Liczę na wasze odpowiedzi.

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Jak dla mnie nowa operacja wejdzie kiedy valve ją dokończy,pliki gry to jest w zasadzie rzecz która nic nie znaczy,moim zdaniem lepiej skoro mają cokolwiek zrobione,mają na czym stać.W detektywów się bawią "jutuberzy" dla wyświetleń i tyle,już nie raz było że coś znaleźli w plikach gry a nic z tego nie było.

Opublikowano

Nowa operacja w #CSGO wyjdzie dzień po premierze Half-Life 3 #potwierdzoneinfo

Tak na poważnie nie ma co przewidywać daty operacji, bo pamiętam że pierwszym pewniaczkiem był wrzesień/październik 2016 kiedy to masa youtuberów i mapcreatorów zapewniała i ujawniała gotowe projekty odznaki nazwy map etc do tego te wszystkie wyliczenia co ile wychodziły poprzednie operacje i wszystko stanęło w martwym punkcie.

Opublikowano

Operacje zawsze wychodziły tak żeby wszyscy byli zaskoczeni, dlatego nawet jeśli w planach było wprowadzenie wtedy operacji to pewne było to że jej nie będzie. Operacja wyjdzie jak nikt się nie będzie spodziewał i sprawa z tymi rzeczami odnalezionymi w plikach ucichnie.

Opublikowano

Nikt nam się nie każe bawić w detektywów :yay:

Jednym słowem patrząc na daty wprowadzenia operacji to nie wynika tu nic że jak będą mieli kapryś to dodadzą.. Bo w sumie lepiej dodać jakąś zwaloną mapę i skrzyneczki. Jak zwykle akcja na WIELKI + (żart)

a-1490048597.jpg

76561198375594763.png

Opublikowano

Wyszedł kolejny update, już myślę, skoro był update z plikami gry to nowa operacja teraz, a tu jakieś błędy na mapie Canals ponaprawiane.

Ale podobno jakiś typ z reddita napisał, że jego tata pracuje w valve i nowa operacja ma wyjść dzisiaj

Opublikowano

Wyszedł kolejny update, już myślę, skoro był update z plikami gry to nowa operacja teraz, a tu jakieś błędy na mapie Canals ponaprawiane.

Ale podobno jakiś typ z reddita napisał, że jego tata pracuje w valve i nowa operacja ma wyjść dzisiaj

a mój tata to sam Gabe newell, mówił, że hl3 wyjdzie 1 kwietnia

Przerwy między operacjami: 18 dni, 14 dni, 19 dni, 39 dni, 55 dni, 139 dni, stąd wynika, że operacja może wyjść kiedykolwiek, zgadywanie nie ma sensu.

/close

tenor.gif

Opublikowano

Taaak,100% pewne info Kappa.Gdyby chcieli wydać operację to już by ją wydali,a nie dawali zapchajdziurę w postaci nowej mapki i skrzynki.Pamiętam jak ktoś w plikach znalazł jakąś nową broń,snajperkę czy cuś takiego i do tej pory tego nie ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...