Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scite Script Editor - brak funkcji GUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, noob'owy problem nie mogę zrobić GUI Buton (sorry za błędne nazwy itp), naciskam Alt+m i nic się nie dzieje. AutoIt pobrałem z oficjalnej stronki i zainstalowałem w full wersji. Szukałem rozwiązania mojego problemu u wujka google ale dowiedziałem się tylko tyle że nie mam pełnej wersji edytora. Więc przeinstalowałem na tego pierwszego z linku (https://www.autoitscript.com/site/autoit-script-editor/downloads/ Problem jak był tak dalej jest a ja już nie wiem co dalej... Z starszą wersją nigdy nie miałem takiego problemu (z 8 lat wstecz)

Opublikowano

A ręcznie nie łaska uruchomić z menu  albo  kody z katalogu Koda ? Plik FD.exe

Może nie masz przypisanych skrótów i skonfigurowanego programu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

SciTE -> tools -> SciTe config (ctrl + 1) -> Tools Selection -> lookfar's Koda FormDesigner -> Save+Apply.

Jak nie masz czegos takiego to zle musiales cos zainstalowac. ;) Usun autoit i zainstaluj to i to

Opublikowano

Jej teraz działa ale nie rozumiem czemu wcześniej nie chciało mam zaznaczoną tą opcje lookfar's Koda FormDesigner. Może dlatego ze nie zrobiłem pecetowi restartu. Mniejsza z tym Dzięki wielkie za pomoc :)

Opublikowano

Nie zawsze działa właściwie linkowanie programów do menu, czasem wystarczy instalkę uruchomić jako administrator albo doinstalować scite osobno i skonfigurować ścieżki.

Przed instalacją najlepiej usunąć stare pliki konfiguracji w profilu użytkownika. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...