Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Serwer Asfena - Część 2 - System rajdów, talentów

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17871683545803657987.png

Witajcie dzisiaj mam do pokazania wam jeden system będzie to System Rajdów, w panelu bocznym znajdziemy GUI Rajdów taką poczekalnię, rajdy będzie można wykonywać co 24h, teraz pytanie do was czy chcecie i lepiej jest co 24h czy zmienić na 12h? Piszcie w komentarzach rajdów wszystkich będzie 10.

System talentów:

Oraz drugie pytanie chcemy zrobić system GUI Talentów coś w postaci drzewka aby od danego poziomu można było wybrać drogę i wzmacniać bonusy, pytanie w jakiej postaci byście to chcieli, co ile lvli i jakie bonusy oraz ile % miały by się zwiększać podczas dodawania bonusów.

SS GUI Rajdów jeszcze nie skończone, dodatkowo u góry będzie odliczanie czasu do kolejnego zrobienia rajdu, odliczanie odświeżać się będzie co 2 sekundy.

71116167025613536186.png

Parę screenów z rajdów:

Parę screenów z rajdów:

63879810208077584130.jpg

51394237245626674095.jpg

80275795181487967450.jpg

22584967507837184043.jpg

Piszcie również jak nazwać 10 rajdów.

Najbardziej mi zależy na wyżej wymienionych pytaniach, abyście odpowiedzieli swoje pomysły oraz zdanie na temat tych systemów.

Opublikowano

12h, im częsciej tym lepiej, przynajmniej będzie można w nocy drugi raz sobie porobić np.

Ogólnie poczekalnie na rajdy nie są najgorszym pomysłem, było kilka razy i spoko jest.

Co do drzewek, bonusy były by pod PvM?

Opublikowano

12h, im częsciej tym lepiej, przynajmniej będzie można w nocy drugi raz sobie porobić np.

Ogólnie poczekalnie na rajdy nie są najgorszym pomysłem, było kilka razy i spoko jest.

Pod PvM I PvP myślałem co sądzisz? Np: Potwory rozwijać co 1%, luda co 1%, oraz hp po 300 życia więcej z każdym punktem?

Opublikowano

Pod PvM I PvP myślałem co sądzisz? Np: Potwory rozwijać co 1%, luda co 1%, oraz hp po 300 życia więcej z każdym punktem?

Jak dla mnie fajna rzecz, bo by trzeba było robić te rajdy, do tego co 12h jest dobrą opcją, aby trzeba było wejść na serwer i tego rajda zrobić, aby mieć pkt do rozdania.

Opcja jak najbardziej na +.

Opublikowano

Łatwiej byłoby nazwać te rajdy jakbyś je mniej więcej opisał, wrzucił jakieś ssy czy coś.

Opublikowano

Interface też kupiłeś od Siela ?

J****y oszuscie ?

Wkręcać ludziom k***a będzie że to nie pliki itariusa ;3

Panel boczny tez od niego kupiłeś ta ?

Nie polecam bo ten człowiek nic nie potrafi ;v

Opublikowano

J****y oszuscie ?

Chłopie ty jesteś normalny? Oszuście? Sielu robił te GUI u siebie na PC swoich plikach... Ja jeszcze tego na serwerze nie wgrałem, ponieważ jeszcze to udoskonalamy... Najpierw się dowiedz a potem oceniaj..

Zobaczymy zapowiedź i wtedy mi powiesz czy to Itarius geniuszu...

Nic nie potrafię, to wyjdzie przy starcie serwera.

Łatwiej byłoby nazwać te rajdy jakbyś je mniej więcej opisał, wrzucił jakieś ssy czy coś.

To znaczy? Nazwy będą spokojnie, ssy będą w zapowiedzi.

Opublikowano

J****y oszuscie ?

Chłopie ty jesteś normalny? Oszuście? Sielu robił te GUI u siebie na PC swoich plikach... Ja jeszcze tego na serwerze nie wgrałem, ponieważ jeszcze to udoskonalamy... Najpierw się dowiedz a potem oceniaj..

Bo jeżeli mamy wymyślić nazwę dla rajdów, nie wiedząc co się na nim znajduje, nie widząc oprawy graficznej ciężko jest wymyśłić nazwę adekwatną do danego rajdu.

Opublikowano

no nakupowałeś tych rzeczy od siela w c**j widze

No trochę kupiłem, stać mnie to kupiłem lecz same systemy to nie cała rozgrywka, kupuję tylko GUi w sumie resztę robię sam. :)

Ujawniamy nazwę serwera:

17871683545803657987.png

Tak wygląda set na maxa na Surę:

92141660421125288201.jpg

Opublikowano

Logo bardzo dobre, jestem ciekaw, jak będzie się komponować z całą prezentacją.

2.Gui będzie pod kolor prezentacji? - Kolorystyka cała w grze?

3. Rajdy bardzo dobrze wyglądają. Nazwy zaraz jakieś podeślę, może się spodoba. 

4.Set również nie najgorzej się prezentuje.

Opublikowano

Logo bardzo dobre, jestem ciekaw, jak będzie się komponować z całą prezentacją.

2.Gui będzie pod kolor prezentacji? - Kolorystyka cała w grze?

3. Rajdy bardzo dobrze wyglądają. Nazwy zaraz jakieś podeślę, może się spodoba. 

4.Set również nie najgorzej się prezentuje.

1. Dzięki to zasługa mojego grafika, który jest nie zbyt znany z grafiki na MPC lecz jak widać talent ma.

2. Tak będzie pod kolor wszystko.

3. Okej czekam.

4. Dzięki, oczywiście setów będzie z 7/8 także sporo tego, dodatkowo EQ do expa.

Opublikowano

J****y oszuscie ?

to po co pokazujesz coś, czego formalnie na serwerze nie posiadasz?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Ponieważ będzie to tak wygladac, lecz ulegnie ulepszeniu formalnie będzie to na serwerze. :) więc spokojnie.

Opublikowano

Ostatecznie tak wygląda Poczekalnia rajdów wejście na nie, oraz drzewko talentów mamy nadzieję że się podoba! :)

44288056999154073436.jpg

Opublikowano

Jakoś to wygląda, jednak czy w poczekalni będą widoczne nicki graczy, którzy również w niej są? 
W Metinie ludzie mają swoich wrogów i mogą chcieć komuś zepsuć rajd. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...