Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Asfena - Część 2 - System rajdów, talentów

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzisiaj mam do pokazania wam jeden system będzie to System Rajdów, w panelu bocznym znajdziemy GUI Rajdów taką poczekalnię, rajdy będzie można wykonywać co 24h, teraz pytanie do was czy chcecie i lepiej jest co 24h czy zmienić na 12h? Piszcie w komentarzach rajdów wszystkich będzie 10 oraz drugie pytanie chcemy zrobić system GUI Talentów coś w postaci drzewka aby od danego poziomu można było wybrać drogę i wzmacniać bonusy, pytanie w jakiej postaci byście to chcieli, co ile lvli i jakie bonusy oraz ile % miały by się zwiększać podczas dodawania bonusów.

SS GUI Rajdów jeszcze nie skończone, dodatkowo u góry będzie odliczanie do kolejnego zrobienia rajdu, odliczanie odświeżać się będzie co 2 sekundy.

71116167025613536186.png

Piszcie również jak nazwać 10 rajdów.

Najbardziej mi zależy na wyżej wymienionych pytaniach, abyście odpowiedzieli swoje pomysły oraz zdanie na temat tego.

Opublikowano

GUI Rajdów co 24h skoro pisałeś, że chcesz zrobić cięższego mediuma. Jak dla mnie GUI talentów niepotrzebne więc tu jestem na nie.

Opublikowano

Nazwy tych tematów brzmią tak nobsko "Server Asfena".

Kojarzę Cie tylko z tego  :makka:.

Przelej trochę profesjonalizmu na swój server, a będzie git.

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

Opublikowano

Gdybyś dodał ssy, jak wyglądają te randy, myślę, że lepiej byłoby Nam jakoś powymyślać nazwy dla nich. 

Opublikowano

Są w drugim temacie, który znajduje się też w Mediach, zaraz podeślę link.

http://www.mpcforum.pl/topic/1608229-ss-serwer-asfena-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-2-system-rajd%C3%B3w-talent%C3%B3w/

Wypowiadałaś się już w nim też.

No właśnie miałam takie przebłyski, że gdzieś już pisałam coś o tych rajdach, ale jeszcze jak nie było tam wstawionych ssów.  :((

W takim razie zwracam honor i może dodam z nazwami coś od siebie.

Btw. fajnie wymyślony pomysł z odliczaniem.

Opublikowano

Ostatecznie tak wygląda Poczekalnia rajdów wejście na nie, oraz drzewko talentów mamy nadzieję że się podoba! :)

44288056999154073436.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...