Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do grania GTA V (Nie mogłem znaleźć żadnego innego teamtu)

Xebol_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam na względzie, że jestem tutaj nowy pragnę się gorąco przedstawić.

Poszukuję kilku osób, zgranych graczy, którzy są w stanie dobrać sobie jedną osobę do ekipy,

mam tutaj na myśli mnie oczywiście.

Jestem osobą, która od dłuższego czasu błąka się w otchłaniach internetów i 

poszukuje małej grupki osób z którymi mogła by spędzić

wiele ciekawych chwil jak i również wiele godzin dobrej zabawy.

...

Pod względem gier jestem dość dyspozycyjny bo jest wiele tytułów, które posiadam

jak i również jestem w stanie je sobie zakupić.

Niestety nie wszystkie gry mnie obchodzą, bo wiadomo nie każdy lubi wszystko, aczkolwiek

najbardziej interesują mnie gry nie można spędzać razem sporo czasu wykonując wszelakie

misje jak i zadania coś pokroju ala GTA V, gdzie można brak udział w większych skokach, napadach etc.

...

Jeżeli czegoś nie jesteś pewny/a zapraszam do zobaczeniu mojego profilu we wszelakich portalach m.i.n.

ORIGIN:  Nick Xebol0

....

Teraz na topie jest ''Battlefield 1'' gdzie oczywiście posiadam ten tytuł, gdzie nie jestem mistrzem gry, ale to ze względu na to, że nie mam

z kim razem w to zagrać jestem jedyną osoba z mojej grupy, która to posiada, ale niestety reszty, albo na to nie stać,

albo nie obchodzi ich gra, z takiego względu jak to tłumaczą:

''Nie interesują mnie strzelanki'' chodziaż, potrafią spędzić cały wieczór grajac

w Rainbow Sixth Siege...

Tak rozumiem to inny rodzaj gry i w ogóle, ale do jasnej cholery to nadal strzelanka z tym, ze bardziej na zamkniętym

obszarze, stłumieni gdzieś na małej mapce...

...

Czekaj, czekaj czemu porównujesz grę taktyczną z grą FPS?

Szczerze tutaj jest znaczenie, ale nadal nie mogę pojąć tego jakimi noobami są w grach

i jedynie gry łatwe ew. Jakieś średnio-łatwe pozwalają cieszyć się grami.

W moim przypadku jest inaczej lubię wyzwania i lubię być w ekstrymalnych sytuacjach gdzie sam

stoję na linią wroga i muszę wpaść na plecy wroga wysadzić czołg i przy okazji rozsadzić domek obok w

którym znajduje się pól bataliona wrogich żołnierzy.

...

Ci znajomi nie mają w ogóle jakichkolwiek pasji, co mnie również doprowadza do tego,

że się poddaje, ale mam dość przebywania z takimi osobami bo mi również nie chce się przez

to niczego jak i również brakuje mi motywacji, brakuje mi luzu przy ludziach, a nie ciągłej spiny,

jak i stresów, przez właśnie takich ludzi stałem się nerwowy i teraz muszę z tym walczyć.

...

Więc w jeżeli w jakikolwiek zainteresowała cię moją króciutka historia tutaj

zapraszam każdego to chcę zagrać ze mną.

PW, post pod tym tematem są jak najbardziej mile widziane.

Poszukuję osób 18+ wiec jeżeli jesteś młodszy niż 17 nie robię wyjątków, nie szukam takich osób.

Moje imię Mateusz.

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...