Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

AutoIT'a , Delphi , c++ z kąd moge się uczyć tych języków i pisaci z nimi czy do czego one tam sużą ?

Opublikowano

AUTOIT-Język skryptowy podobny do VisualBasica służący o pisania Botów do gier Albo do zautomatyzowania innych czynnosci na komputerze dla początkującego idealny start i Z przejrzystym Plikiem Pomocy i Fajną Składnią sam w nim pisze

c++--Z tego co wiem służy on do pisania np hacków do gier i takie cheaterskie rzeczy ale do botów nie wiem czy się nadaje , Reszty nie wiem bo w nim nie pisze ale jest trudniejszy od Autoita i VB

Delphi-Niegdzie w google nie ma nic o tym jezyku nawet chyba tylko 1 strona z Downloadem

VB-Wiem że poziom trudności mnie jwiecej jak autoit i skladnia tez wiem ze Można w nim napisać czy zrobić bo tam SpamBota

Wszystko znajdziesz w Niezbędniku cheatera czyli w dziale MPC

Opublikowano

AUTOIT-Język skryptowy podobny do VisualBasica służący o pisania Botów do gier Albo do zautomatyzowania innych czynnosci na komputerze dla początkującego idealny start i Z przejrzystym Plikiem Pomocy i Fajną Składnią sam w nim pisze

c++--Z tego co wiem służy on do pisania np hacków do gier i takie cheaterskie rzeczy ale do botów nie wiem czy się nadaje , Reszty nie wiem bo w nim nie pisze ale jest trudniejszy od Autoita i VB

Delphi-Niegdzie w google nie ma nic o tym jezyku nawet chyba tylko 1 strona z Downloadem

VB-Wiem że poziom trudności mnie jwiecej jak autoit i skladnia tez wiem ze Można w nim napisać czy zrobić bo tam SpamBota

Wszystko znajdziesz w Niezbędniku cheatera czyli w dziale MPC

Większej głupoty jeszcze nigdy nie czytałem...

Opublikowano

Nie nazwał bym AutoIt językiem... To jest jedynie namiastka...

C++ cóż moim zdaniem jedyny język godny nauki i zainteresowania... Napisać w nim możesz właściwie wszystko ;>

Chyba wybiorę c++

Z jakiej ksiażki najlepiej uczyć sie c++. Wielu zwolenników ma symfonia c++ standard, ale nie moge znaleźć jej ebooka. Chodzi mi o trafiajaca do czytelnika ksiazke od podstaw c++, az do programoewania obiektowego. Prosze o jakis konkretny tytuł .

I z skąd wsiąść program c++ ? Chcę się nauczyć chociaż jak zrobić kółko i krzyżyk w 2D :)

Opublikowano
Chyba wybiorę c++

Z jakiej ksiażki najlepiej uczyć sie c++. Wielu zwolenników ma symfonia c++ standard, ale nie moge znaleźć jej ebooka. Chodzi mi o trafiajaca do czytelnika ksiazke od podstaw c++, az do programoewania obiektowego. Prosze o jakis konkretny tytuł .

I z skąd wsiąść program c++ ? Chcę się nauczyć chociaż jak zrobić kółko i krzyżyk w 2D :)

C++ jest raczej najtrudniejszy z wyżej podanych języków oprogramowania.

Poszukaj na google / forach o oprogramowaniu, jest pełno tematów o c++ i na pewno znajdziesz jakiś kompilator.

Opublikowano

Dev C++:

To jest ukryta treść, proszę

VC++:

To jest ukryta treść, proszę

(wystarczy tylko jeden ale VC++ imo chociaz o troche latwiejszy w 'odnalezieniu sie')

Visual Basic 2010 Express

Visual C# 2010 Express

Visual C++ 2010 Express

Visual C++ 2010 Express będzie dobre ?

Opublikowano

ta ale nie lubię tej versji

C++ jest raczej najtrudniejszy z wyżej podanych języków oprogramowania.

to zależy od osoby która się tego uczy -_-

Opublikowano

ta ale nie lubię tej versji - Dlaczego ?

to zależy od osoby która się tego uczy -_- - Mi szybko wchodzi :)

A i dacie mi w końcu książkę o podstawach programowania mam do wydania 110 zł chcę aby składa się ona z paru rozdziałów na przykład 1 nauczę się a potem podsumowanie takie sprawdzenie wiadomość :) Lub jakieś zadanie od indywidualnego przemyślenia :) Lub zadanie do indywidualnego przemyślenia :)

http://www.allegro.pl/item1044473811_podstawy_jezyka_c_cwiczenia_i_rozwiaz_gratis.html - czy ta książeczka spełni moje wymagania .

Opublikowano

A poco wydawać ? Kompilator jest darmowy a książkę znajdziesz na necie w PDF. Polecam "Od zera do gier kodera" albo "Symfonia C++"

sygnaturakopia.jpg
Opublikowano

gówno prawda

Tym bardziej się nauczysz z PDF bo wymusza na tobie siedzenie przy komputerze a przy okazji można se sprawdzać kod podany w książce bo przeczytać książkę to i głupi potrafi ale zrozumieć to coś innego

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

gówno prawda

Tym bardziej się nauczysz z PDF bo wymusza na tobie siedzenie przy komputerze a przy okazji można se sprawdzać kod podany w książce bo przeczytać książkę to i głupi potrafi ale zrozumieć to coś innego

Znalazłem na necie podstawy c++ ale wole też mieć książkę jeżeli nie chcecie mi dać tytułu to kupie na własną rękę :)

Opublikowano

już dostałeś 2 najlepsze

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• Dodaj nową pozycję...