Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zainwestować 200-300zł

Platoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

Tak jak w temacie w co polecacie zainwestować 200-300zł ,dodam ,że lubię pograć na stronach typu csgopolygon.

Mogą być to coinsy lub skiny za ,które mogę grać dalej.

Podawajcie zaufane strony i co można w nie zainwestować.

NAJLEPIEJ JAK BY MOŻNA BYŁO NA TYCH STRONACH PŁACIC PSC.

Pozdrawiam

Opublikowano

W gry.

Tak naprawdę i tak później to 200-300zł przewalisz (z mojego doświadczenia wiem, bo sam przewalałem nie małe sumki), ale jak już to pewnie jakieś obstawianie meczów.

Opublikowano

Powiem Wam  tak ,grałem jakieś 5 miesięcy temu na ruletkach za free coinsy i udało mi się wyciągnać koskę ,grając małymi stawkami po 500-1k coinsów ,także pomyslałem ,że uda mi się coś jeszcze fajnego wygrać ,tylko że tym razem nieco większymi stawkami.. rozumiecie.

Nie ma szans ,że przejebie te coinsy ,grając takimi stawkami.

Dodam ,że gram na ruletkach typu czerwone,czarne,zielone.

Opublikowano

W gry.

Tak naprawdę i tak później to 200-300zł przewalisz (z mojego doświadczenia wiem, bo sam przewalałem nie małe sumki), ale jak już to pewnie jakieś obstawianie meczów.

https://gyazo.com/59e54247f1e60d7f4ffb093e7f60c0f2 25$ w półtora tygodnia do tego, karambit doppler już dawno sprzedany na opskinsach. Nie umiesz obstawiać z głową to i przegrywasz. 

ujemny winrate poprzez greedowanie na kuponach ;)

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...