Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer chcieliby gracze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jaki typ serwera byście chceili najbardziej do grania? Poniewarz nie wiem jakiego typu serwer postawić.

Najpierw poćwicz nad ortografią, później stawiaj serwer.

Opublikowano

Kurfa ale ja to lubie :D

na prawie każdym forum a zwłaszcza tutaj odpowiedzi typu "a poszukaj sobie" - "naucz sie pisać" - "nie wiem" 

jprd tutaj nawet wiedzy nie potrzeba xDDDDDD

ja to bym chciał jakiś mały server max. do 15 graczy ;x...

nie lubię dużego syfu gdzie jest po 100+ graczy a Hypixelowy server to już totalna porażka czuje się tam

jakbym grał w totalnie odczłowieczoną grę mimo że jest to server to nie odkrywam tego...

a co do typu servera to najlepiej nieokreślony :D

takie jak były kiedyś były najlepsiejsze co gracze chcą to administracja dodaje i cały server 4Fun :)...

aby grać poznawać się i miło spędzać czas...

no ale cóż... takie servery są już na wymarciu...

Opublikowano

Żaden. Jest pełno tematów jeden po drugim, ale najwyraźniej trudno 2x nacisnąć LPM i przeczytać.

ZRÓB KOLEJNY EASYHC! TAK!

banner.jpg

Opublikowano

Popieram użytkownika @PanTobi.

Jeżeli robisz jakiś serwer to stwórz zwykły survival, żaden Hardcore, EasyHC, MegaDrop i tym podobne. Survival, dodaj plugin LWC na blokowanie skrzynek i wygeneruj mapę 1500x1500 i będzie fajna gra dla 15-30 osób max.

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja bym zagrał na sandboxie. Jest jeden (lub 2 aby było mniej lagów) świat i ludzie sobie budują i bawią się. Oczywiście ban dla nieogarniętych budowniczych, którzy lubią budować członki lub tych, którzy specjalnie budują pełno redstone'a aby były lagi. Jak dla mnie to fajny pomysł. Oczywiście jeszcze pełno dodatków, aby nie było nudy.

...

Opublikowano

Ok dzięki za podpowiedzi i już wiem jaki zrobię

( Do tych co się czepiają ortografii są ludzie którzy chorują na dyslekcje i to głęboką a tak się składa że jestem taką osobą)

Opublikowano

Ok dzięki za podpowiedzi i już wiem jaki zrobię

( Do tych co się czepiają ortografii są ludzie którzy chorują na dyslekcje i to głęboką a tak się składa że jestem taką osobą)

Masz przecież podkreślenie na czerwono, więc nie zwalaj winy na dysleksję. 

~~

Nie zagrałbym na Twoim serwerze, bo byłaby to zwykła sklejka, którą można znaleźć w internecie, ale ja bym zagrał na jakimś RPG z autorskimi systemami, nową formą gildii (nie tylko klepa, tylko walka o np. chociażby terytoria jak na pewnym RPG-u), niespotykanymi skillami, przemyślaną ekonomią i ciekawymi misjami/questami.

Opublikowano

Survival z jakims tam pluginkiem jak authme wersja serwera 1.7.3 Beta

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie chętnie graliby na 3 typów serwera, gdzie na Polskiej screnie ich nie ma, mianowicie:

- Prawdziwy skyblock,

- Rust,

- Typowy survival (typu stawiasz jakiś blok, robi Ci cuboid, permanentny, border 10k kratek, robisz swoje 'działki' etc, mam nadzieję, ze wiesz o co chodzi ;)

Opublikowano

SkyBlock na wersję 1.11.2 by był dobry ;> Tylko dodać jakieś urozmaicenia żeby to nie było że tworzysz wyspe robisz cobblarke i ryjesz cały czas :> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...