Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Asfena - Część I

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zrobiłem taki Temat tutaj aby przekonać was do siebie oraz mojego serwera, który tworzę wraz z kolegą Grafikiem więc będę tutaj mniej więcej opisywał, czasem wstawiał screeny z gry oraz rozwoju serwera.

Więc tak w pigułce opiszę serwer wstępnie:

Start serwera pod koniec Kwietnia.

- Serwer Easy/Medium cięższy Medium aby rozgrywka była ciekawa, nie znudziła się szybko, osiągniecie poziomu było czymś na serwerze!

- Maksymalny poziom trzeba będzie wbić conajmniej 3 tygodnie, aby taka osoba z maxem była kimś na serwerze.

- Max poziom: 200.

- Wspólne M2.

- Nowe miasta M1.

- Będą 2 królestwa: Jinno oraz Shinsoo.

- GUI Zadań Głównych.

- System gildyjny: Aby stworzyć gildię będzie trzeba zrobić specjalne zadanie w godzinę z grupą, oraz trzeba będzie mieć odpowiedni poziom oraz yang.

- Będzie 10 rajdów czasowych, solo oraz PT.

- 9 Dungeonów solo oraz PT.

- GUI Peta wraz z wbijaniem poziomu Max jest 40, będziemy go również rozwijać o umiejętności.

- System Skrzyń Ucznia: Trochę to ulepszyłem skrzynki będą co 10 poziomów standardowo, lecz aby je otworzyć trzeba będzie zrobić drobne zadania, dopiero gdy zrobimy zadanie specjalne będziemy mogli otworzyć ową skrzynkę z nagrodami.

- Kalendarz Eventów, w grze również będzie kalendarz eventów w panelu bocznym aktualizowany poprzez Patchera.

- Waga klienta będzie wynosiła 642 MB po spakowaniu.

- Będzie około 80 misji.

- W ItemShopie nie będzie bonusów do doświadczenia, aby każdy w expie miał równe szansę!

- Specjalna poczekalnia dungeonów, mapa rybiecka, oraz specjalna mapa na OX, ZUO.

- Mały FIX podczas pvp gdy mamy włączone AutoPoty, wyskakuję nam informację aby rozpocząć walkę wyłącz autopoty.

- System konny maksymalny poziom konia będzie to 30, będzie nam dawał z każdym lvlem większe bonusy:

Bonusy konia:

Od 21 poziomu do 30 o 1% będzie nam się zwiększało: Silny przeciwko Potworom 1%.

- Będzie również nowa umiejętność Kowalstwo, nie trzeba tłumaczyć o co chodzi, zwiększa nam dodatkowe szansę na ulepszenie gdy umiejętność rozwijamy:

- Specjalny Crafting ulepszaczy, oraz dopalaczy.

- Zielarstwo dzięki któremu zbieramy sierpem kwiaty, potem mamy do robienia misję oraz crafting na nowe mikstury.

To na tyle z tych najcenniejszych informacji co do serwera, nie długo będzie kolejny temat gdzie będzie więcej ssów.

Mam nadzieję że teraz was przekonam swoim poświęconym czasem oraz zachwycę! :)

Opublikowano

Podoba mi sie opcja craftingu i wspólnego m2.

Mam nadzieję, że m1 nie będziecie chcieli z czasem łączyć?

Jakieś systemy gildyjne? 

Opublikowano

Asfen, w przyszłości jak masz zamiar robić jakiś projekt i szukać współpracowników nie podawaj się za kogoś kim nie jesteś pisząc do swojego byłego kumpla.

To tak offtopując.

A co do serwera może tym razem Ci wyjdzie jak nie będziesz dawał dostępu Florkowi @Novacci czy innym osobom :D

Opublikowano

Ciekawie się to przedstawia, uderz bardziej w gildię jeszcze, żeby  było co robić. 

Ogólnie póki co, nie najgorzej to wygląda.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...