Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Administratorów (Poważny Projekt)

h04x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukujemy osób chętnych na stanowisko administratorów serwera głosowego teamspeak3, aktualnie posiadamy 200 slotów oraz stabilną maszynę ulokowaną na serwerze dedykowanym w hosteam.pl. Serwer jest pusty, gdyż był przeznaczony bardziej pod serwer prywatny. Wszystko zmieniło się, gdyż chcemy promować przyszłą markę oraz usługi, które chcemy świadczyć.

Uptime:44 days 17 hours 46 minutes 56 seconds

Oczekujemy : 

• Dużego doświadczenia od strony serwera oraz klienta teamspeak3
  • Sprawnie działającego mikrofonu oraz słuchawek
  • Wieku powyżej 16 lat.
  • Mutacji
  • Kablowego połączenia z internetem (mobilne z transferem nas nie interesują)
  • Chęci i zapału do pracy.

Oferujemy : 

• Licencję AAL ~ 256 slotów / 56 przeznaczone pod klan.
  • Wysokiej jakości sprzęt oraz systemy filtrowania ataków
  • Miłą atmosferę
  • Stronę www (wkrótce ~ w trakcie prac technicznych)
  • Szybki i łatwy kontakt z drużyną naszego serwera
  • Własny adres mailowy w domenie serwera

Co Posiadamy : 

• System IP Load balancing
  • Własne reguły ACL na sprzęcie Juniper SRX
  • Autorski system IDP

---------- [ Kontakt ] ---------

Potrzebujesz więcej informacji na temat naszego serwera?

Napisz do mnie prywatną wiadomość, a nakreślę Ci wszystko o co zapytasz.

---

Swoje podania proszę przesyłać na prywatną wiadomość.

Wszystkie podania powinny zawierać przynajmniej 150-300 słów.

---------- [ Kontakt ] ---------

Opublikowano

• Kablowego połączenia z internetem (mobilne z transferem nas nie interesują)

Grubo :D żeby w racie co ddosa ładnego walnąć :D

Witam,

Zdziwiła mnie twoja odpowiedź, ale doprecyzuję ten punkt. Cieszę się, że trafiła się tak głupia osoba <3.

Chodzi tutaj o to, że administrator posiadający limit może być niedostępny podczas swej pracy po wykorzystaniu limitu danych z oferty.

Jeżeli osoba posiada ofertę internetu mobilnego bez limitu lub z limitem, który nie zostanie nigdy wykorzystany to nie robimy problemów.

Zależy nam na ciągłości pracy wszystkich osób.

Zakładam, że Twoja odpowiedź przedstawia Ciebie wcielającego się w dzieciaczka z pracą destabilizacji łącz operatorski lub internetów prywatnych ludzi.

Najpierw radziłbym przemyśleć Twoją wypowiedź i potem wnioskować, że jesteś jeszcze niedojrzały.

Z Poważaniem,

h04x

Opublikowano

@BatonKozaczek

Haha, czy to czasem nie za bardzo pochopne wnioski? Nie wszystko należy kojarzyć od razu z atakami. To że ty czy inne osoby bawią się ratami botnetami i luj wie czym jeszcze to nie znaczy ze każdy jest taki jak wy. I do tego śmieszne ze oceniacie jakiegoś typa który jest nowy na mpc w w ogóle pewnie nic nie wiedząc na jego temat.

@1361622928-U485574.pngh04x

Widzę że jesteś nową osoba na tym forum więc co do samego tematu się nie wypowiem, mógłbyś podesłać IP serwera na msg?

Opublikowano

@BatonKozaczek

Haha, czy to czasem nie za bardzo pochopne wnioski? Nie wszystko należy kojarzyć od razu z atakami. To że ty czy inne osoby bawią się ratami botnetami i luj wie czym jeszcze to nie znaczy ze każdy jest taki jak wy. I do tego śmieszne ze oceniacie jakiegoś typa który jest nowy na mpc w w ogóle pewnie nic nie wiedząc na jego temat.

@1361622928-U485574.pngh04x

Widzę że jesteś nową osoba na tym forum więc co do samego tematu się nie wypowiem, mógłbyś podesłać IP serwera na msg?

Witam,

Wiadomość ze wszystkimi informacjami została dostarczona.

Z poważaniem,

h04x

@ref

Opublikowano

Wypowiem się krótko. @#Gremsonkowy# Nie bawię się w żadne ataki,ponieważ nie wydaję hajsu na jakieś badziewia przyjacielu.Nie mam potrzeby marnowania swoich funduszy na jakieś zabawy w pakiety ;)

@1361622928-U485574.pngh04x Widzę,że kulturka u ciebie nie obowiązuje.Gościu napisałem tylko zwykły post a ty rozpisałeś się jak bym ci życie zniszczył :)

Próbujesz używać mądrych słów,lecz czasami ci to nie wychodzi ;D Co do twojej krótkiej wypowiedzi.Widać ciężko przyjmujesz krytykę.

Opublikowano

Wypowiem się krótko. @#Gremsonkowy# Nie bawię się w żadne ataki,ponieważ nie wydaję hajsu na jakieś badziewia przyjacielu.Nie mam potrzeby marnowania swoich funduszy na jakieś zabawy w pakiety ;)

@1361622928-U485574.pngh04x Widzę,że kulturka u ciebie nie obowiązuje.Gościu napisałem tylko zwykły post a ty rozpisałeś się jak bym ci życie zniszczył :)

Próbujesz używać mądrych słów,lecz czasami ci to nie wychodzi ;D Co do twojej krótkiej wypowiedzi.Widać ciężko przyjmujesz krytykę.

Witam,

Dziękuje za odświeżenie postu <3.

Niszczysz mi jedynie temat, który zaśmiecasz swoją obecnością oraz bezsensownymi postami.

Z poważaniem,

h04x

Opublikowano

Cześć, mógłbyś podesłać IP na pw? Byłbym zainteresowany pomocą.

Witaj vStalkeR,

Rozważyłem twoją prośbę i otrzymałeś dane na prywatnej wiadomości.

Z poważaniem,

h04x

Opublikowano

Jestem zainteresowany, proszę o adres Ip w prywatnej wiadomości.

Witaj Benati,

Odpowiedź została udzielona na prywatnej wiadomości.

Z poważaniem,

h04x

//

@ref

Opublikowano

Witam. Jestem Zainteresowany, posiadałem swoje serwery Dedykowane/VPS`y.

Chciałbym Otrzymać IP Na Prywatnej Rozmowie :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...