Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexera 160ek - co, gdzie i jak?

T3ND3R3VVET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacząłem grę na Hexerze jakoś 3 dni temu i wybociłem (bo spotkałem wiele miłych ludzi którzy mi dali skrypty do xenobota i wytłumaczyli krok po kroku co mam tam robić  :D ) 160ek skille 90/77. Dostałem też podobno jako takie dobre jak na mój lvl eq. Ale problemy zaczęły się stwarzać gdy wbiłem już ten swój obecny lvl no i podobno gdzieś mógłbym bardziej zaszaleć żeby zarabiać/expić dość szybko niż około 10cc w godzinę jak to było do tej pory, bo z tego co się orientuję to przy innych ludziach na serwerze są to grosze. A więc tu są moje pytania, gdzie expić, gdzie zarabiać (lub dwie te rzeczy na raz) + jeśli ktoś byłby na tyle miły i cierpliwy poprosiłbym również o jakiś skrypt pod to do xenobota (lub jakiegoś innego, ale piszę od razu na starcie że nie wiem jakie są inne boty %5E%5E.png). Jak coś to mój nick w grze to: Empary Turututu. Z góry przepraszam administracje jeśli napisałem ten temat w złym dziale - jeśli tak to poproszę link do działu pod to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...