Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat

Pawelekzdr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez ostatnie 2 tygodnie zgarnalem juz prawie dwa klucze, ale od dwoch miesiecy dostalem tylko jedna skrzynke, choc np xinem mam 18/5/19 w junglii, to i tak daje mi a+, o co tu k***a chodzi...

Opublikowano

przez ostatnie 2 tygodnie zgarnalem juz prawie dwa klucze, ale od dwoch miesiecy dostalem tylko jedna skrzynke, choc np xinem mam 18/5/19 w junglii, to i tak daje mi a+, o co tu k***a chodzi...

Żeby dostać S+ musisz być lepszy od graczy na tej samej pozycji co Ty, tą samą postacią co Ty. Nie oznacza to, że masz tylko zabijać i wspierać, farma też się liczy i to bardziej niż się wszystkim wydaje. Jeśli zrozumiesz coś z tego po angielsku to poczytaj sobie i dowiesz się wszystkiego - http://www.idigitaltimes.com/league-legends-tips-getting-s-rank-538417.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skrzynke możesz dostać 1 raz na championa przez cały sezon. Przykład:

Zgarniesz skrzynke na Lee sinie, to przez cały sezon już na nim nie dostaniesz.

Opublikowano

Na jg liczą się głównie asysty/jak najmniejsza ilość zgonów/oraz objectivy czyli draki,barony,herold,udział w nissczeniu wież,inhi,farma też ale w mniejszym stopniu w 30 minucie minimum 150 i easy S

Opublikowano

Skrzynke możesz dostać 1 raz na championa przez cały sezon. Przykład:

Zgarniesz skrzynke na Lee sinie, to przez cały sezon już na nim nie dostaniesz.

Jemu nie chodziło o skrzynki tylko o rangi S na championach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Żeby dostać S+ musisz być lepszy od graczy na tej samej pozycji co Ty, tą samą postacią co Ty. Nie oznacza to, że masz tylko zabijać i wspierać, farma też się liczy i to bardziej niż się wszystkim wydaje. Jeśli zrozumiesz coś z tego po angielsku to poczytaj sobie i dowiesz się wszystkiego - http://www.idigitaltimes.com/league-legends-tips-getting-s-rank-538417.

dziekowa, wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo, zrozumialem wszystko. plat on my way!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...