Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Major CS:GO odbędzie się w Polsce

Vtree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katowice nie wypalily bo hajsu i czasu nie było. Do Krakowa mam dalej ale jadę. Jak ktoś z Dolnego śląska (kolo Bolesławca) to piszcie :D

Opublikowano

Myślałem, że do PGA będzie trzeba czekać, a tu proszę! Naturalnie z całą ekipą meldujemy się w lipcu w Krakowie. ;-)

5465845486.png

Opublikowano

e tam xD nie chce mi się jechać jakoś przestaje mnie cs jarać, czasem fajnie się obejrzy mecz ale jakoś już nie czuje tego samego

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

polska społeczność si es goł to 60% podstawówki i 30% gimbazy, więc zbyt dużo nie oczekujcie

Szczerze mówiąc to wolałbym polecieć np. do Niemiec niż do miasta w naszej wspaniałej ojczyźnie na tego majora

Budowniczy
Opublikowano

imo to będzie lepsze od kato bo w końcu pgl ;d 

jak vp dojdzie do finału to publika będzie zaje bista, gorzej jak odpadną w grupie, to idioci znowu będą skandowac "vp, vp..." xD

//niech znowu Hardwella zaproszą, to bedą mieli co na snapa nagrać zamiast się bawić, lel

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Turniej w Krakowie to będzie tak jak światowe dni młodzieży, przypuszczam, że Katowic nie podbija.

Ciekaw jestem jak to wyjdzie organizacyjnie. Czy pobiją Katowice.  

Organizacyjnie będzie tak jak w Katowicach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...