Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich ustawieniach grasz?

garguleczek

Pro Granie  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakich grasz ustawieniach graficznych ?

• Maksymalne
      6
    • Wysokie
      2
    • Średnie
      1
    • Niskie
      1
    • Minimalne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jest wiele gier gdzie specjaliści lub inni fascynaci opowiadają o tym jak grają pro gracze, konkretnie ich ustawienia graficzne itd.
o csgo, lol itd... jest tego pełno, sprzęt monitory itd itp...

O WoCie nie znalazłem nic podobnego, nie ma nigdzie napisane dlaczego tak a nie inaczej żadnej argumentacji i ustawień graficznych na jakiej grają prosi. Dlaczego i po co mi to ?
Dla własnego ja i zaspokojenia wiedzy, myśle że nie tylko ja też o tym myślałem i zastanawiałem się jak to jest a konkretnie.

Na jakich ustawieniach graficznych grają pro gracze ?

Maksymalnych czy minimum

Czy grają na maksymalnych by widziec jak najwięcej szczegółów aby dobrze grać lub nie zwracają na to uwagi tylko cieszą oko każdym czołgiem i modelem czy wręcz przeciwnie i grają na

Minimum, choć by dlatego że jest mniej szczegółów = więcej FPS ale i wieksza widoczność, brak iskier dymu i kurzu który ogranicza widoczność i może przeszkadzać, jak i trwa krzaczki co jednoznacznie powoduje pełne skupienie na grze...

Jak jest naprawde z wotem...?

Opublikowano

No jak pooglądasz filmiki z Pro to zobaczysz że monitory panoramiczne, 4:3 to tak może z 10 lat temu były popularne. No i w panoramie więcej zobaczysz obrazu na boki, a to ważniejsze niż góra dół (by chmurki oglądać).

Ustawienia ustawia się zawsze takie by płynnie gra działała - jak mocny sprzęt to i ultra pociągnie. 

Można tylko pozmieniać wedle własnego widzimisię np. by nie było za dużo roślinności bo czasami przeszkadza, szczególnie w trybie snajperskim.

Zakładam że na pewno grają na HD bo większość czołgów już ma modele w HD, poza tym, tam sprzęt jest taki że na maksymalnych nie ma prawa być żadnych spadków.

Wystarczy pomyśleć, gdzie łatwiej namierzysz weekspota, w HD na ultra, czy w SD na niskiej rozdzielczości itp.? Zakładam że tam gdzie lepiej widać. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...