Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do Pattona?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludziska. Mam pytanie co sądzicie o lini do Pattona amerykańca. Posiadam SP więc o szkolenie załogi się nie martwię. ale.. ?

1. nadaje się na CW

2. 1 . 2 .3 linia ?

3. Preferujecie grę agresywną czy spokojną?

4. w sali od 1-10 ocena?

Warto?

Opublikowano

Na CW to go raczej nie wykorzystasz.
Ja grałem agresywnie czyli pierwsza lub druga linia i sprawdzało się to. Wszystko zależy od Twojego skilla.
Jeśli chodzi o ocenę, IX oraz X - kozak + spodobał mi się Pershing. XII może być.

Opublikowano

Nigdy na CW go nie widziałem, bo po prostu się nie nadaje (tam królują szybkie i takie co czasem coś odbiją, szczególnie wieżą np. Object 140).

Za to na randomie całkiem dobrze sobie radzi.

Jak chcesz na CW robić linię Amerykańcami to rób tą do T57 Heavy (po drodze masz sporo medów).

Ewentualnie E5 ale tam od 5 tieru same HT.

Opublikowano

M48 Patton, się nie nadaje na CW, chyba że na mapę typu Piaszczysta Rzeka. Ale to dużo zależy od taktyki.

Pierwsza - druga czy trzecia linia?

Pierwsza odpala, czołg mało odbija, w zwarciu jest "niewydajny". Graj na drugiej lini.

Graj trochę agresywnie, ale nie przesadzaj bo się to źle skończy. Popatrz np. jak gra Decha swoim Pattonem! Król tego czołgu.

Od VI tieru gra się przyjemnie :) Pershing jeżeli załadujesz trochę golda wymiata. IX Patton świetny. X bardzo dobra, ale trzeba się nauczyć nim grać :)

W skali od 1 do 10. Na spokojnie 8.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...