Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] VPSa pod server ts3 i bota muzycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego vpsa pod server ts3 15 slotów + oraz bota muzycznego. Najlepiej jakiś tani i z możliwością płatności sms. Na poprzednim miałem problem z botem gdyż jakoś muzyki była do du*y.

Opublikowano

Zależy jaki masz fundusz, ja ci mogę polecić lvl up'a.

Generalnie to łatwiej byłoby pójść do banku i zlecić przelew, bo sms'em za vps'a który kosztuje powiedzmy 20zł możesz zapłacić nawet 40zł, co jest bez sensu.

// EDIT

@muchomor321

"Najlepiej jakiś tani i z możliwością płatności sms"

Opublikowano

Jak serwer 15 slotowy to nawet na darmówce można a boty muzyczne pewnie miały słabą jakość bo nie ustawiłeś kodeka muzycznego na kanale, No chyba że je ci przerywało jak chcesz moge ci postawić na zbędnym vps'ie bota muzycznego jak coś to pw

a co do vps to aruba ci wystarczy jeśli serwer prywatny 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Jak serwer 15 slotowy to nawet na darmówce można a boty muzyczne pewnie miały słabą jakość bo nie ustawiłeś kodeka muzycznego na kanale, No chyba że je ci przerywało jak chcesz moge ci postawić na zbędnym vps'ie bota muzycznego jak coś to pw

a co do vps to aruba ci wystarczy jeśli serwer prywatny 

nie przerywało tylko jakoś była słaba i właśnie chyba o te kodeki chodzi

Kalambur99 polecasz jeszcze jakiś tani hosting? Bo inne niż sms narazie nie wchodzą w gre :/ a 40zł płacić to chyba ich powaliło xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te trzy mają płatność sms:

• Mintshost.pl;
  • Hekko.pl;
  • Microvps.pl;

Ogólnie nie polecam tych 3 hostingów pod serwer ts3 jak i musicbota bardziej bym ci polecił multigaming.pl VoiceVPS jeśli masz licencję lub serwer na sloty możliwość płatności sms także jest , a te 3 hostingi co podała koleżanka wyżej byle jaki atak i leży dlatego lepszą ofertą jest multigaming

Opublikowano

Te trzy mają płatność sms:

• Mintshost.pl;
  • Hekko.pl;
  • Microvps.pl;

Ogólnie nie polecam tych 3 hostingów pod serwer ts3 jak i musicbota bardziej bym ci polecił multigaming.pl VoiceVPS jeśli masz licencję lub serwer na sloty możliwość płatności sms także jest , a te 3 hostingi co podała koleżanka wyżej byle jaki atak i leży dlatego lepszą ofertą jest multigaming

Dlatego nie pisałam 'polecam', a że te hostingi mają płatność sms'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...