Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na takim kompie pójdzie lol

enrimple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor 1600 Mhz ram 1.5 gb , karta graficzna 128 mb.

nie chodzi mi o to żeby ta gra chodziła na jakiś full detalach tylko żeby nie klatkowała i żeby się w miare płynnie grało, podpowie mi ktoś ? 

Opublikowano

Mi na starym laptopie o podobniej specyfikacji ale z 512mb RAM na starej mapie chodziło w około 30fps, ale nie należało to do przyjemnych rzeczy :)

Opublikowano

Nie ma opcji lol, jak ten ram na system nawet nie starczy xD, o reszcie juz nawet nie mówię.

Brak komfortu gry= Nie fajnie.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Taki wehikuł to już tylko na straty albo za gablotę.

Nie masz co liczyć na płynnę grę o ile nie odmówi posłuszeństwa podczas ładowania meczu.Z 5fps byś miał,przy dobrych wiatrach może 10 fps na customie bez graczy :D

Opublikowano

640x480, najniższe detale i może to 30 będzie.

Co Ty mu wciskasz? Jak tam nawet systemu nie odpali nie mówiąc już o jakimkolwiek graniu. Nie masz co nawet próbować.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zamiast wróżyć, pobierz, sprawdź i zobacz czy ci odpowiada, sprzęt sprzętowi nie równy, sam osobiście miałem sytuacje gdzie coś nie miało prawa mi działać a działało znakomicie :)

Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział.

Opublikowano

No ja nie wiem gdzie znalazłeś taki sprzęt, ale opcji nie ma o komfortowym graniu.

Pozdrawiam.

Wejdź na olx czy allegro, za 100zł kupisz już na czym CI pójdzie LoL.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Co Ty mu wciskasz? Jak tam nawet systemu nie odpali nie mówiąc już o jakimkolwiek graniu. Nie masz co nawet próbować.

Zdajesz sobie sprawę, że kilkadziesiąt lat temu komputery normalnie działały nawet z 64kb ramu, prawda? System mu odpali, gra tez mu odpali. Po prostu w tragicznej jakości.

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że kilkadziesiąt lat temu komputery normalnie działały nawet z 64kb ramu, prawda? System mu odpali, gra tez mu odpali. Po prostu w tragicznej jakości.

Co z tego jak na najniższych ustawieniach i na najniższych ustawieniach rozdzielczości będzie widział piksele? Takie granie nie ma sensu, po prostu doradzam mu, żeby nie próbował.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co z tego jak na najniższych ustawieniach i na najniższych ustawieniach rozdzielczości będzie widział piksele? Takie granie nie ma sensu, po prostu doradzam mu, żeby nie próbował.

Jego jedynym wymogiem są klatki na sekundę, więc prawdopodobnie nie będzie mu to przeszkadzała.

Zresztą. -> http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Opublikowano

Jego jedynym wymogiem są klatki na sekundę, więc prawdopodobnie nie będzie mu to przeszkadzała.

Zresztą. -> http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Przecież ten procesor ledwo uciągnie system, nie wspominając już o karcie graficznej. Nawet jeśli to uruchomi to w 10 fps'ach.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...