Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z małą ilością FPSów

Vasterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Od około miesiąca mam pewien problem, CS:GO na najniższych detalach i grafice 800x600 na mapie DD2 chodzi na około 40-50 FPS'ach.

Mój sprzęt to:

AMD ATHLON II X2 260 3.2GHz

GeForce GT 610

8GB RAM

500GB HDD

Wiem że komputer nie należy do potworów, bardziej zalicza się do syfu ale tak czy inaczej taka ilość fps nie powinna mieć miejsca, dodam też że od około miesiąca mam czarne tło pulpitu i informacje że windows nie jest oryginalny (Win7). Wiem jak to usunąć, pytanie tylko czy to wpływa jakoś na wydajność, karta się nie przegrzewa, procesor też. Dodam że podczas grania i gadania na TS3 mam 10-20 fps mniej (jak ktoś mówi to słysze go z przerywkami, lagujacego) oraz co około 10 minut mnie wyrzuca z TS3 z informacją że łącze sięza dużo razy z tą samą tożsamością mimo że nawet nie ingeruje w program ponieważ ciągle jestem w grze.

Opublikowano

Wyłącz synchronizacje pionową i przy okazji w ustawieniach nvidii ustaw pod wydajność poradników w google jest sporo więc nie będzie problemu i wtedy zobacz czy będzie jakaś poprawa z fps'ami

76561198375594763.png

Opublikowano

Nwm jakim cudem masz takie fpsy... Mój stary sprzęt którego już dawno nie używam 

Win 7 64bit

Procesor - AMD Athlon II X2 B26 3.20 GHz

RAM - 2GB 

Grafika - GeForce GT220 

Zrobiłem sobie format tego kompa i zainstalowałem csa na wszystkich mapach mam +/- 120 fps tylko na tej nowej mapie coś słabo bo jest coś ok 60-70 

ogólnie 0 lagów itp... to na 1000000% nie jest wina tsa. 

Polecam format :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nwm jakim cudem masz takie fpsy... Mój stary sprzęt którego już dawno nie używam 

Win 7 64bit

RAM - 2GB 

Grafika - GeForce GT220 

Zrobiłem sobie format tego kompa i zainstalowałem csa na wszystkich mapach mam +/- 120 fps tylko na tej nowej mapie coś słabo bo jest coś ok 60-70 

na c**j go oklamujesz? ten komputer nawet 40fps nie bedzie mial. do tego 2gb ram i gt 220 :D

Opublikowano

Twój komputer tylko stac na taka ilosc, nie ma szans na wiecej fps. No jakbys grafike wymienil na lepsza to by bylo te 60 na niskich.

w leb sobie zajeb low kicka baranie, zrob sobie format i wgraj wszystko co potrzebne na nowo, dodatkowo uzyj opcji uruchamiania gdzies w googlach jest.

Opublikowano

Win 7 64bit

RAM - 2GB 

Grafika - GeForce GT220 

na c**j go oklamujesz? ten komputer nawet 40fps nie bedzie mial. do tego 2gb ram i gt 220 :D

@rauespl Powiedz mi jak mam ci to udowodnić a zrobie to !!! 

Jest jakiś program który pokazuje w grze cały sprzęt + ilość fps?

Tak jak powiedziałem 120 fps to minimum :)

Opublikowano

Twój komputer tylko stac na taka ilosc, nie ma szans na wiecej fps. No jakbys grafike wymienil na lepsza to by bylo te 60 na niskich.

w leb sobie zajeb low kicka baranie, zrob sobie format i wgraj wszystko co potrzebne na nowo, dodatkowo uzyj opcji uruchamiania gdzies w googlach jest.

wlasnie widac kto tutaj sobie powinien zajebac ''low kicka na leb'' xD format gowno mu da jesli nie ma zapchanego systemu znawco. Ma taka a nie inna ilosc fps bo jego komputer jest slaby i tyle, jedynie wymiana karty by mu podwyzszyla fps bo ona jedynie da rade w multimediach, nie w grach. zamiast pisac bzdury w tym dziale to stad wyjdz bo nikomu nie pomagasz.

@up nie wiem z kogo robisz idiote, ale jak juz powiedzialem.. ta liczba fps na tym kompie jest niemozliwa do uzyskania. No chyba ze na pustym d2 w tunelu jak sie patrzysz w sufit :)

Opublikowano

@rauespl Sam robisz z siebie idiotę mówiąc że sie nie da tak jak powiedziałem mogę to udowodnić ale nie wiem jak :(

Wpadłem tylko na ssa. 

--> http://imgur.com/a/5acOV#wLZij9V   Widać kartę, procesor i ilość fps 

Na tym kompie grałem w takie gry jak 

FarCry 3

GTA 4

Farming Simulator 17

Fifa 15 

Need for speed MW (2012) 

Da się? Da się :D

Nie musisz mi wierzyć ja swoje wiem :)

Opublikowano

@rauespl Sam robisz z siebie idiotę mówiąc że sie nie da tak jak powiedziałem mogę to udowodnić ale nie wiem jak :(

Wpadłem tylko na ssa. 

FarCry 3

GTA 4

Farming Simulator 17

Fifa 15 

Need for speed MW (2012) 

No to pisalem, ze w miare dobre fpsy bedziesz mial na pustej mapie + w takim miejscu gdzie grafika nie musi sie zbytnio wysilac.. nie liczylbym na plynna gre na serwerze z ludzmi, juz pomijam ze grze bedzie brakowac ramu.

Opublikowano

Wpadłem tylko na ssa. 

FarCry 3

GTA 4

Farming Simulator 17

Fifa 15 

Need for speed MW (2012) 

No to pisalem, ze w miare dobre fpsy bedziesz mial na pustej mapie + w takim miejscu gdzie grafika nie musi sie zbytnio wysilac.. nie liczylbym na plynna gre na serwerze z ludzmi, juz pomijam ze grze bedzie brakowac ramu.

HAHAHAAH XDDDDD Dobra widzę że nie ma sensu z tobą rozmawiać bo wiesz tyle co 3 letnie dziecko xD

Tak jak powiedziałem mi cs chodzi na 120 fps + na grach turniejowych.. No autor tematu zrobi co chce :) elo 

Opublikowano

wlasnie widac kto tutaj sobie powinien zajebac ''low kicka na leb'' xD format gowno mu da jesli nie ma zapchanego systemu znawco. Ma taka a nie inna ilosc fps bo jego komputer jest slaby i tyle, jedynie wymiana karty by mu podwyzszyla fps bo ona jedynie da rade w multimediach, nie w grach. zamiast pisac bzdury w tym dziale to stad wyjdz bo nikomu nie pomagasz.

@up nie wiem z kogo robisz idiote, ale jak juz powiedzialem.. ta liczba fps na tym kompie jest niemozliwa do uzyskania. No chyba ze na pustym d2 w tunelu jak sie patrzysz w sufit :)

Skad wiesz ze nie ma, zydowskie nasienie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...