Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowej aktualizacji?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyszedł update i nowa mapa. Skiny przemilcze bo wdg mnie gorszych skinów do tej pory nie było. Wyglądają jak dla kobiet zrobione.

Czemu valve wrzuca takie g****o mapy. Obejrzałem popatrzyłem i jedyne co mogę powiedzieć że ta mapa nadaje się tylko na dm lub uproszczony bo jest za duża, nie ma się jak schować, bardzo otwarty teren i zanim ogarniesz skąd strzela to już dawno umrzesz. A wasze zdanie?

Opublikowano

bylbym bardzo zadowolony jezeli by ta operacje zrobili

a te skiny to i tak lipa

fioletowy m249 xD

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

A do czego innego ta mapa mialaby sie nadawac??? Przeciez to tylko do uproszczonych jest robione xD

Osobiscie to przygarnalbym tego uspa, mke albo awp ^^

Ale ogolnie to zadnych ciekawych zmian. Mam nadzieje, ze chociaz dzwieki granatow na longu b cbble naprawili >.<

Opublikowano

Zawiedziony że nie nowa operacja.

Ta mapa nie jest aż taka zła znaczy kilka razy można sobie pograć.

Co do skinów to tylko mi się podoba ak usp awp oraz five seven.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Syf jak zawsze.Tyle rzeczy mogli by dodać/zmienić to nie,lepiej dodać nowe skiny niech $$ wpada.Liczyłem na operację +tuscana.Jak widać nie ma po co wracać do tej gry :)

Opublikowano

jesli chodzi o skiny to sa to chyba najbrzydsze jakiekolwiek byly, ale tak ogolnie o aktualizacji to nic specjalnego. Ten ulepszony skin phoenixa teraz fajnie wyglada, ciesze sie chociaz ze nic z fps nie zepsuli, chociaz tutaj liczylem na jakis skok, bo ta optymalizacja teraz jest tragiczna.

Opublikowano

Ta mapa to gówno. Odwzorowywane na Wenecji. Gorszego pomysłu chyba nie było. :/ Sama jestem kobietą, a skiny za cholerę mi się nie podobają. Jedynie jeszcze m4a1-s da się przeżyć.

Opublikowano

A ta mapa zostanie w cs go na stałe ? czy zostanie usunięta za parę miesięcy ?

Zostanie na stałe..

to jej przyszłość to śmietnik jak vertigo,tamapa nie ma nic wspólnego ze skilem i grą w teamie :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

A ta mapa zostanie w cs go na stałe ? czy zostanie usunięta za parę miesięcy ?

Zostanie na stałe..

to jej przyszłość to śmietnik jak vertigo,tamapa nie ma nic wspólnego ze skilem i grą w teamie :D

Może na mm się nie nadaje, ale może na dm/uproszczone mapa się przyjmie.

Opublikowano

Po tej aktualizacji znikają mi serwery ulubione i historia :( ..ech z jakiegoś powodu miałem wyłączoną nakładkę steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...