Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ściąganiem resource pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrywam resource pack na serwer i nie chce mi go ściągać ktoś wie dlaczego?

Podsyłam skrawek ustawień:

level-name=serwer
view-distance=10
spawn-animals=true
white-list=false
generate-structures=true

Opublikowano

wrzuć ten resouruce pack na dropbox'a i ustaw końcówkę linku na 1 aby działało auto-pobieranie

?dl=1

wtedy zaktualizuj silnik serwera do możliwie najnowszej wersji i wszystko powinno być w porządku

https://yivesmirror.com/downloads/paperspigot

Serwer będzie działa na spigot 1.8 starczy? Co to za link?

Zrobiłem, pobrało, ale nie działa

Opublikowano

Sprawdziłeś czy text działa bez zainstalowania na serwer? Na czystym minecraft?

Możliwe też że twoje konto już raz pobrało ten zły i teraz występuje problem bo nowego nie pobiera.

Opublikowano

Możliwe też że twoje konto już raz pobrało ten zły i teraz występuje problem bo nowego nie pobiera.

Działało, sprawdziłem :) Jeżeli możesz sprawdź ten plik co wysłałem, może coś zle tam zrobiłem 

Opublikowano

Działało, sprawdziłem :) Jeżeli możesz sprawdź ten plik co wysłałem, może coś zle tam zrobiłem 

W pliku .zip powinny znaleźć się foldery: textures, fonts

Opublikowano

W pliku .zip powinny znaleźć się foldery: textures, fonts

Takie właśnie są, wyłączyłem i włączyłem serwer, usunąłem serwer z listy mojego laucher'a MC, na nowo pobrało i nadal nie działa :/

Opublikowano

W pliku .zip masz folder a dopiero w tym w folderze masz tam 2 foldery, prawidłowo w pliku .zip powinny być już te 2 foldery.

No dobra to łap: 

Nadal nie działa. Kurde co ja mogę robić źle. Zastanawiam się nad tym już od wczoraj, nie ma czasem jakiegoś pluginy czy może nawet skryptu, który by odczytywał ten texture pack?

Opublikowano

W pliku .zip masz folder a dopiero w tym w folderze masz tam 2 foldery, prawidłowo w pliku .zip powinny być już te 2 foldery.

No dobra to łap: 

Nadal nie działa. Kurde co ja mogę robić źle. Zastanawiam się nad tym już od wczoraj, nie ma czasem jakiegoś pluginy czy może nawet skryptu, który by odczytywał ten texture pack?

Spróbuj zmienić format na .rar

Opublikowano

No dobra to łap: 

próbowałem

Opublikowano

No dobra to łap: 

próbowałem

Spróbuj użyć innego silnika, jakiegoś hostingu do wrzucania plików, innego txt. Jak to nie pomoże to nie wiem jak ci już pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...