Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Champ na mida/jg ewentualnie top

MrBukka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekko nie byłby złym wyborem - możesz grać go pod tanka i pod ap dmg. Jeśli Ci na nim zależy to - poke z q, doskok/escape, slow na q oraz jeśli dobrze zarzucisz W pod siebie i trafisz enemy, "lifesteal" z ulta, 3x pasywka dodatkowy dmg.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Polecam Ekko, możesz nim pójść na wszystkie z wymienionych linii, jest silny, w miarę tankowaty (jeśli dobrze go zbudujesz), no i nie ukrywam, że bardzo przyjemnie się nim gra.

Opublikowano

Ja na jg polecam Ci xin zhao, osobiście jest to mój main i bardzo łatwy i dobry do team fight

Leczy się z w, doskokuje z e i jego ulti odpycha, q zadaje wiekszy dmg i 3 razy kłuje dzida czy jak to inaczej nazwać.

Jeszcze do powiem, że w też daje szybkość ataku.

Jeżeli kupisz item na jungle (50 speed attack) i moc trójcy i użyjesz w to będziesz się czuł jak z guinso starym (jak po stackowaniu nawalał xD)

Opublikowano

ekko jest bardzo dobry, ma swoje w i swoje r które nie raz dupe mi uratowało ale polecam Ci również katarine na mida, a na jg lee sina jak go ogarniesz to mozesz ładnie wycarrować gre innym 

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...