Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ameby z antify w akcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TheDominik

Jaok z pyty został zaatakowany przez jakiegoś gościa z antify, bo ten niby uderzył przechodzącą obok kobietę (nagrany jest oczywiście film który temu zaprzecza). Gościu poszczuł go psem, a jakieś kobiety obok trzymające długą wstęgę która ma symbolizować sprzeciw wobec przemocy zasłaniają całą akcję przed policją.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

1. Wyraźnie widać, że kobiety z tą wstęgą stoją w kręgu i w dupie mają jakiegoś farfocla z pyty. Ale co tam, można sobie popłakać "Bo mnie zasłaniali jak mnie bijo :C"

2. "Mogę pokazać zdarzenie z każdej perspektywy". Ok, to pokaż je z takiej, na której widać kto zdarzenie zaczyna. Ziomek zaczyna się z kimś tłuc a potem dorabia sobie historie "bo oni myśleli, że ja kogoś uderzyłem, no ale jaja co za ameby z antify haha".

Jeżeli w sieci istnieje definicja prawicowej prowokacji to jest to pyta.pl. 

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

1. Wyraźnie widać, że kobiety z tą wstęgą stoją w kręgu i w dupie mają jakiegoś farfocla z pyty. Ale co tam, można sobie popłakać "Bo mnie zasłaniali jak mnie bijo :C"

2. "Mogę pokazać zdarzenie z każdej perspektywy". Ok, to pokaż je z takiej, na której widać kto zdarzenie zaczyna. Ziomek zaczyna się z kimś tłuc a potem dorabia sobie historie "bo oni myśleli, że ja kogoś uderzyłem, no ale jaja co za ameby z antify haha".

Jeżeli w sieci istnieje definicja prawicowej prowokacji to jest to pyta.pl. 

Wydaje mi się że na pewno to ktoś zauważył że zaczęli się bić, ktoś mógł zareagować i ich rozdzielić no ale po co, lepiej popatrzeć jak się leją na środku tej chujowej manifestacji.

Opublikowano

Nie uważasz, że to hipokryzja - protestować przeciw przemocy i nie reagować na nią?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie przemówisz lewakowi do rozumu. Zajrzyj czasem na twittera Tomasza Lisa, a tam identyczne głupoty przeczytasz co w postach politycznych tego delikwenta "hrabii".

Gdyby tak przeszukać jege posty z okresu wyborów parlamentarnych mógłoby się znaleźć posty, które można odczytać jako, że głosował na Nowoczesną lub tą inną żydowską partię. Już zapomniałem nazwy, bo nawet nie weszła do sejmu jak Korwin.

Co do tematu tych z antify, feministek i innych gówien : 

demonstracja-kod-mlodzi-wyksztalceni-z-d

Opublikowano

Nie przemówisz lewakowi do rozumu. Zajrzyj czasem na twittera Tomasza Lisa, a tam identyczne głupoty przeczytasz co w postach politycznych tego delikwenta "hrabii".

Gdyby tak przeszukać jege posty z okresu wyborów parlamentarnych mógłoby się znaleźć posty, które można odczytać jako, że głosował na Nowoczesną lub tą inną żydowską partię. Już zapomniałem nazwy, bo nawet nie weszła do sejmu jak Korwin.

Co do tematu tych z antify, feministek i innych gówien : 

Dobrze! Poważna dyskusja! Na poziomie! Bez osobistych wjazdów! A nie, za dużo bym oczekiwał...

Lepiej pośmiać i wrzucić śmieszkowy obrazek, to pokaże jak bardzo masz rację xD

Nie uważasz, że to hipokryzja - protestować przeciw przemocy i nie reagować na nią?

Jak najbardziej hipokryzja. Nie wybielam tutaj protestujących bo nie popieram skrajności z żadnej strony ale mówię tylko, że takie pseudo "Wolne, internetowe media" kłamią tak samo jak wszyscy, czasem w iście skurwysyńskim stylu.

Filtrujcie wiadomości a nie zobaczycie filmik gdzie jakaś gadzina z Pyty płacze i pokazuje film, na którym nic nie widać a wasza reakcja to od razu "HEHE ale to lewaki, no patrzcie, no. Aż wrzucę na forumka, żeby wszyscy zobaczyli HEHE".

Tacy ludzie jak Wy potem w telewizji oglądają TVP i TVN i chłoną wszystko co usłyszą...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...