Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] main top

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam Ci takie o postacie 

JAX, IIlaoi, nautilus, WW, darius sa to postacie tankowate z DMG dość sporym najbardziej jednak polecam wałsnie IIlaoi 

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

A ja polecę singed'a, bardzo zabawna postać nietypowy playstyle i fun jak nie wiem, a i tak sporo dla drużyny robisz + zdarzają się bardzo zabawne sytuacje podczas gry typowym "proxy" singiem ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ilaoi odradzam chyba że grasz w bronz silver albo gold platyna+ wiedzą jak grać na niego.

Renekton bardzo dobry na moje w tej chwili tym bardziej że wraca powoli meta tanków 2xDoskok Heal z q Stun z W plus na moje true dmg jak używasz W z furią na początkowych lvl ulti które dodaje HP i daje co 1s 5pkt furi 

Teemo zależy od enemy topa  czyli bierzesz go pod sytuacje

Darius do platyny można nim kierować potem już bardzo trudno 

Maokai niby nerfa dostał bardziej stał się manożerny to i tak w late potrafi wykierować grę 

Możesz wypróbować swaina ale też na moje zależny od danej sytuacji w miarę tankowaty niezły dmg heal stun 

Czyli w zasadzie na topa teraz warto tanków którzy mają doskok oraz zadają nawet duże obrażenia jak na tanka 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...