Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deneris [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SGM - pomoc przy grafice?

Mi to się kojarzy raczej z super gmem, pomocą w grze. :s

Bardzo krótka prezentacja.

Opublikowano

@ParadiseMC

Uzupełnij strony rejestracji itp.

Dodaj link bezpośredni do klienta oraz jego DOKŁADNY skan.

Zaktualizuj screeny weryfikacyjne według wytycznych - data na screenie komendą.

Czas do 18:00. 20:30

Opublikowano

Hard to nie mój typ ale polecam ze względu na administratora ogarnięta osoba :)

Opublikowano

Kurczę bym zaczął, nawet bym parę złotych wrzucił, ale te jakoś nie czuję tego... Ile osób online aktualnie?

Ehh jeszcze macie jakieś zasrane wykrywanie robotów w rejestracji, gdzie mój lapek tego nie widzi, to ja już podziękuje :D

Opublikowano

SGM - pomoc przy grafice?

Mi to się kojarzy raczej z super gmem, pomocą w grze. :s

Bardzo krótka prezentacja.

Nie tylko od pomocy graficznej jest, pan [sGM]Karmel to mój bardzo dobry zaufany znajomy z którym utrzymuje kontakt od 8-9 lat był mistrzem gry na moich poprzednich serwerach i pełnił nie tylko role mistrza gry ale i dużo pomocy ze strony graficznej od niego otrzymałem dlatego może tak to w prezentacji opisaliśmy ;p

Opublikowano

up:

Czepiasz się szczegółu, zrobiłeś ss'a w najsłabszym momencie nie wiadomo po co ;) sklepów nie bywa mniej jak na SS'ie przedstawionym wyżej, w obecnym momencie jest dużo więcej, my wciąż dbamy o reklamy i kolejne które nadejdą będą na bardzo dużą skale ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

to bądź spokojny bo będzie wiele wiele więcej i sklepy offline możliwe że też dojdą już niebawem, wciąż udoskonalamy grę i dodamy je w momencie gdy uznamy że będą pasowały idealnie :)

Opublikowano

Polecam serwer a reklame u kogo planujecie?

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

planuje to najlepiej u całego internetu kolego up, wiadomo chce mieć najlepszy serwer na rynku, najważniejsze kto się zgodzi na reklamowanie serwera, a jeszcze inaczej komu z youtuberów serwer się spodoba bo kilku youtuberom oferowałem ciekawe warunki umowy lepsze niż na innych serwerach i mimo wszystko nie chcą zagrać bo serwer nie w ich guście ;) ale już mamy kilka youtuberów i kilka jeszcze ma dojść :)

Opublikowano

planuje to najlepiej u całego internetu kolego up, wiadomo chce mieć najlepszy serwer na rynku, najważniejsze kto się zgodzi na reklamowanie serwera, a jeszcze inaczej komu z youtuberów serwer się spodoba bo kilku youtuberom oferowałem ciekawe warunki umowy lepsze niż na innych serwerach i mimo wszystko nie chcą zagrać bo serwer nie w ich guście ;) ale już mamy kilka youtuberów i kilka jeszcze ma dojść :)

na ile opłaciliście DEDYKA ? xD pokaż ss'a :D

Serw spoko, wbije :D

Opublikowano

Nie ma najważniejszego - możliwości zmiany kanału w grze, dodajcie to bardzo proszę.

Opublikowano

serwer niczym nie odstaje od reszty. nic nowego. wszystko to samo o widzieliśmy 1000 razy tylko inna administracja, a może nawet i ta sama odgrzewająca tego samego kotleta. 

Opublikowano

Start był w styczniu, a mamy połowe marca i dopiero jest prezentacja na MPC...

Piszesz że wszędzie reklama, a zabierasz się za nią dopiero teraz. Śmieszne troszkę ;)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...