Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyHC - co byście chcieli na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Piszę ten temat ponieważ mamy zapytania bo konkurencja a także czysty easy hc praktycznie niczym się nie róznią serwery x od y od xyz

a więc co byście dodali do trybu easy hc żeby serwer się nie znudzil po dniu 

Opublikowano

Przede wszystkim przeredaguj to co tam napisałeś, bo nie do końca rozumiem co miałeś na myśli.

@topic

Najlepiej serwer inny niż EasyHC, bo jest tego przesyt.

Przede wszystkim przeredaguj to co tam napisałeś, bo nie do końca rozumiem co miałeś na myśli.

@topic

już ci tłumaczę na myśli miałem co byś dodał do trybu EasyHC (EasyHC to tryb ogólny ) poprostu jakie urozmaicenia można dodać zeby serwer sie nie nudzil np , osiągniecia ? 

Nie tłumacz w oddzielnym poście tylko edytuj temat, jeśli możesz, bo napisałeś wszystko w jednym nie czytelnym zdaniu, które było pisane na kolanie :/

Opublikowano

@topic

już ci tłumaczę na myśli miałem co byś dodał do trybu EasyHC (EasyHC to tryb ogólny ) poprostu jakie urozmaicenia można dodać zeby serwer sie nie nudzil np , osiągniecia ? 

Opublikowano

Usunąłbym Easy z nazwy i stworzył tryb na podstawie tego co wyjdzie.

(nie wysilaj się: wyjdzie "HC", czyli Hardcore)

...

Opublikowano

Witam,

"EasyHc" jest już za dużo itp, ale jak chcesz założyć nadal serwer typu EasyHc to żeby się nie znudziło to nie rób za dużego dropu np w 2 min masz cały set itp, i zrób coś nowego, nie wiem jakieś nowe eventy który inny serwer nie ma np jakieś "mini bossy".

EasyYT.pl     1.7-1.8      MediumHC     Autorskie Pluginy

Opublikowano

Witam,

"EasyHc" jest już za dużo itp, ale jak chcesz założyć nadal serwer typu EasyHc to żeby się nie znudziło to nie rób za dużego dropu np w 2 min masz cały set itp, i zrób coś nowego, nie wiem jakieś nowe eventy który inny serwer nie ma np jakieś "mini bossy".

własnie te nowe eventy , co masz na myśli , zasugeruj jaki drop by ustawić?

Opublikowano

A może by zrezygnować w ogóle z dropu ze stone 0_x ? gwarantuje, że to będzie przełom w serwerach easy hc xD i dodać, że np. z 1 rudy dropi 2 surowce no, żeby jednak było to easy :P

Mc.HellDeen.Net | Wersja 1.19.3 | Królestwa

337297326_914034819917926_1513810974883148546_n.png

Opublikowano

Postaw na coś oryginalnego, taki serwer w dzisiejszych czasach nie ma szans bytu.

po to zrobiłem ten temat by dostać konkretne informacje a nie to co napisaleś uważam za spam i nabijanie sobie postów.

0 Stoniarek, boyfarmerów i innych gówien.

Drop ze stone (nie za duży), z dodatkiem jakiś luckyblocków itd.

moze coś jeszcze dopowiesz? 

@@nie może ktoś wypowiedzieć się co by chcieli zobaczyć na serwerze... 

Opublikowano

0 dropu ze stone?

To mnie zawsze odpychalo w serwerach minecraft chesz se pograc z jakims poziomem ale nie bo kopiesz 5minut stone i masz juz cale eq

Opublikowano

Moim zdaniem. Brak dropu ze stone lecz po wykopaniu przykładowo 200 kamienia dostawało by się 1 diament ;) Także nowe eventy typu bossy,ox,pvp i inne.

Gildie odrazu lecz diamentowe sety np. dzień po założeniu gildi, BRAK KOXOW tylko refy i potki Nigdzie tego nie było ;) Nowe biomy, np. z pluginu który dodaje ponad 400 ;)

Opublikowano

Moim zdaniem. Brak dropu ze stone lecz po wykopaniu przykładowo 200 kamienia dostawało by się 1 diament ;) Także nowe eventy typu bossy,ox,pvp i inne.

Gildie odrazu lecz diamentowe sety np. dzień po założeniu gildi, BRAK KOXOW tylko refy i potki Nigdzie tego nie było ;) Nowe biomy, np. z pluginu który dodaje ponad 400 ;)

Nowe biomy nie nadają się na serwery z gildiami, a ponad 400 to czasem nie za duży przepych?

Opublikowano

Mnie by bardzo zachecily brak diamentow, zelazniaki cala edycje i potki :) jednak obstawiam ze w Polsce prawa bytu nie ma zeby cos takiego istnialo...

Rowniez brak fos i beczek tak samo jak nozek ale zawsze ktos wymysli sposob zeby je robic :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chcę aby wszystkie serwery które są Easyhc/Mediumhc zostały usunięte. To jest syf. Tylko ludzie którzy lecą na pieniądze zakładają takie serwery. Kupują serwer za 50zł, a dzieciaki wchodzą na taki serwer i w jeden dzień jest profit 100zł. Te tryby przyczyniły się do upadku serwerów w minecraft. Te easyhc zatrzymało MC w "epoce kamienia", czyli 1.7-1.8. Dlaczego? bo mojang zareagował i od wersji 1.9.2 daję blacklistę na serwery P2W.

Opublikowano

Witam,

własnie te nowe eventy , co masz na myśli , zasugeruj jaki drop by ustawić?

np na diaxa 1,2%

EasyYT.pl     1.7-1.8      MediumHC     Autorskie Pluginy

Opublikowano

Ja chcę aby wszystkie serwery które są Easyhc/Mediumhc zostały usunięte. To jest syf. Tylko ludzie którzy lecą na pieniądze zakładają takie serwery. Kupują serwer za 50zł, a dzieciaki wchodzą na taki serwer i w jeden dzień jest profit 100zł. Te tryby przyczyniły się do upadku serwerów w minecraft. Te easyhc zatrzymało MC w "epoce kamienia", czyli 1.7-1.8. Dlaczego? bo mojang zareagował i od wersji 1.9.2 daję blacklistę na serwery P2W.

mowisz maszyna za 50 zł ? powiedz mi a daj mi linka do maszyny za 50 zł która bedzie z niej profit 100 zł czyli musza byc gracze czyli reklama = pieniadze nie weisz woogole co piszesz ... nie masz pojecia a sie wypowiadasz.

Opublikowano

mowisz maszyna za 50 zł ? powiedz mi a daj mi linka do maszyny za 50 zł która bedzie z niej profit 100 zł czyli musza byc gracze czyli reklama = pieniadze nie weisz woogole co piszesz ... nie masz pojecia a sie wypowiadasz.

jeśli myślisz o reklamie to od razu potrzeba pieniędzy? Jest wiele for na których są gracze MC. Byłem administratorem serwera który nie miał reklam za hajs i posiadał 150 osób stałe. Więc może trzeba pomyśleć trochę zanim napiszesz że nie mam pojęcia.

A i serwer na początku był na bardzo słabym hostingu za ok.40zł. Dzięki dużemu profitowi kupiliśmy dedyka. A potem coraz więcej pieniędzy (większość szło w reklamy już płatne)

Jeszcze jedno popracuj trochę nad ortografią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...