Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ma ktoś kod żeby w metinie

-Wciskał F7 to mam

ale + jak wyloguje to zaloguje z powrotem

Po co ci auto login do metina w autoit? masz dostępnego EasyMetina... w AutoIt jest to do wykonania oczywiście, ale po co?

Opublikowano

ale mi jest na privy potrzebny a nie chce easy metin wole AutoId i z tym sie zwróciłem do was do programistów

Jest możliwość takiego czegoś wykonania czy nie

Opublikowano

Ja programistą się nazwać nie moge, coś tam się bawie jedynie. Miałoby to działać z zminimalizowanym czy normalnie ? bo jeśli z zminimalizowanym to ci pomóc nie pomoge, za wysokie progi dla mnie. Jeśli z normalnie włączonym, to kod wyglądał by mniejwięcej tak :

To jest ukryta treść, proszę

Tak wyglądałby kod do momentu zalogowania na konto, zdjęcia jakie musiałbyś porobić :

- 1.bmp ( jako 1.bmp robisz zdjęcie czegoś co nonstop widzisz będąc zalogowanym, czyli np. ikonka jakiegoś skilla).

-server.bmp (zdjęcie twojego servera)

-channel.bmp (zdjęcie twojego kanału czyli np. CH 3 / CH 4)

-ok.bmp (przycisk ok)

-nazwa.bmp (miejsce na wpisanie loginu, musiałbyś to złapać tak aby na zdjęciu znalazł się kawałek z słowa "nazwa użytk." ( żeby nie wybierało tego drugiego okna ( z wpisaniem hasła ).

-connect.bmp (przycisk połącz)

W miejscu login wpisujesz login, w miejscu hasło wpisujesz hasło.

Jak sobie z tym poradzisz to ci dorobie wybieranie postaci, a narazie spadam będę jutro, i nie pisz że nie działa, bo śmiga elegancko, przetestowałem, jedynie musisz dobrze zdjęcia porobić :P

Nie wiem jaka jest twoja wiedza na temat AutoIT, ale gdybyś miał problem to zajżyj do przyklejonego tematu Imagesearch poradnik czy jakoś tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...