Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o MalyszSQuad

tenior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat w związku z tym że zostałem oszukany przez tego youtubera

link do kanału

https://www.youtube.com/user/MalyszSQuad/

Proszę o wszystkie osoby które zostały naciągnięte przez tego delikwenta o zgłaszanie się do mnie na tenior(małpa)gmail.com

Sprawę prawdopodobnie będzie prowadziła prokuratura w Szczecinku ewentualnie z jego miejsca zamieszkania jeśli to ustalą.

Proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu bo nie wiem gdzie to dodać.

Opublikowano

Człowieku myslisz, że tylko ciebie oszukał? było więcej altro.sow niż lanerisów..Z tego co wiem to kiedyś oszukał shaggiego

Gdy zauwazylem nazwe tematu juz usmiech na twarzy dostałem, pewnie nie tylko ja xD

Przepowiadam przyszłość! w ciagu 24h na kanale sab.ala będzie dramka na temat malysza! :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

nie wiem jak ty mogles adamowi malyszowi ufac bro

Tak wgle podaj jakis powod/dowod czy cos bo tez potrafie tak napisac

Endrju duda wszedl o mnie na chate i oyebal mi wszystkie kabanosy i poszedl. Przez pojsciem powiedzial ze i tak mi nikt nie uwierzy

Opublikowano

Z tego co mi się obiło o uszy to sytuacja wyglądała trochę inaczej. Przeczytałem ten temat i sądzę, że jesteś hipokrytą.

Jednym wałkiem oszukałeś youtubera, który promował Twój serwer ściągając na niego falę zażenowanych graczy Twoim zachowaniem.

Z tego co słyszałem zaproponowałeś nagrody na konkurs, których nie sprezentowałeś zwycięzcą konkursu na kanale Małysza, a perfidnie stworzyłeś sobie konkurs na jakimś swoim kanale. Domagasz się zwrotu pieniędzy za serię, lecz te pieniądze przeznaczone zostały na naprawę strat, które przez Ciebie zostały poniesione.

To już naprawdę trzeba mieć tupet, by oszukiwać WŁASNYCH GRACZY.

Opublikowano

Nie pierwsza taka akcja, nie wiem czy uda Ci się coś wywalczyć, ale życzę powodzenia.

Ciężko jest dotrzeć do takich osób.

Opublikowano

o małyszu było głośno chociażby że za odcineki z vesterisa wziął hajs a nie nagrał odcinków xD

Opublikowano

Z tego co mi się obiło o uszy to sytuacja wyglądała trochę inaczej. Przeczytałem ten temat i sądzę, że jesteś hipokrytą.

Jednym wałkiem oszukałeś youtubera, który promował Twój serwer ściągając na niego falę zażenowanych graczy Twoim zachowaniem.

Z tego co słyszałem zaproponowałeś nagrody na konkurs, których nie sprezentowałeś zwycięzcą konkursu na kanale Małysza, a perfidnie stworzyłeś sobie konkurs na jakimś swoim kanale. Domagasz się zwrotu pieniędzy za serię, lecz te pieniądze przeznaczone zostały na naprawę strat, które przez Ciebie zostały poniesione.

To już naprawdę trzeba mieć tupet, by oszukiwać WŁASNYCH GRACZY.

nagrody za konkurs zostały rozdane...

Opublikowano

I co powiesz? :D

Zapłaciłem mu żeby nagrał odcinki z mojego NIELEGALNEGO serwera i mnie oszukał :/

pierdolnij sie w łeb

bardzo dobrze, że ktoś się wreszcie za niego weźmie, złodziejstwo trzeba tępić ;D

Opublikowano

Straszenie i pierdolenie o niczym ja jebie.... jesteś głupcem bo dajesz się opierdalać w necie bez wazeliny... mamy 21wiek ludzie k***a...

Opublikowano

Małysz to mała broszka, gorzej z cwelworkiem (czyt. bombwork) bylem u prawinika z tym, niestety nic nie mogli zrobić ;)
Tu bardziej chodziło o sprzedanie wadliwej strony pod względem kodu oraz luką dosyć poważną (nielimitowane sm po doładowaniu) + niesprawdzanie "tokena" zalogowanego gracza na stronie, co dawało możliwość logowania się z kilku przeglądarek na jedno konto w jednym czasie, a co zaś dawało dublowanie na dużą skalę wszystkiego co było w is ;)

// Jak coś kupujesz za powyżej 500 zł to bierz umowę, bo od 500 zł to przestępstwo, a poniżej 500 czyli np. 499 przewinienie ;)

Opublikowano

Heh :)

Ja się dziwię że ktoś go wgl ogląda po tych akcjach co odjebal

szczerze mówiąc to osoba, która oszukuje jest gównem 

nagrody za konkurs na imetinie zostały rozdane, więc małysz niech lepiej nie kręci

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zakładam ten temat w związku z tym że zostałem oszukany przez tego youtubera

link do kanału

https://www.youtube.com/user/MalyszSQuad/

Proszę o wszystkie osoby które zostały naciągnięte przez tego delikwenta o zgłaszanie się do mnie na tenior(małpa)gmail.com

Sprawę prawdopodobnie będzie prowadziła prokuratura w Szczecinku ewentualnie z jego miejsca zamieszkania jeśli to ustalą.

Proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu bo nie wiem gdzie to dodać.

I jak tam sprawa, coś wiadomo o Małyszku? odzyskana kasa czy coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...