Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop dla kobiety do 2000zł

PlanGie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć,

Planuję kupić laptop dziewczynie.

Przeznaczony głównie będzie do przeglądania internetu, oglądania filmów, używania skype i programów typu OFFICE itp.

Znalazłem na Allegro ofertę  Lenovo U330 Touch i5-4200 2x2,6 8GB 120SSD (http://allegro.pl/laptop-lenovo-u330-touch-i5-4200-2x2-6-8gb-120ssd-i6704813134.html#thumb/6) i chciałem zapytać o opinię ludzi, którzy znają się na komputerach.

Zależy mi na tym, aby się nie zacinał itd.

Co myślicie o tej opcji? Ewentualnie proszę o inne propozycje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widziałeś zestawienie? Są tam opisane wszystkie laptopy w danych budżetach i ich przeznaczenie :)

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Opublikowano

Przeczytajacie dokładnie aukcje

Urządzenie nowe-pochodzi z wyprzedaży magazynowych(końcówki serii, leżaki magazynowe) z dystrybucji Europy zachodniej. Sprzęt może posiadać ryski, rysy w częściach roboczych obudowy.

Sprzęt jest nowy, objęty 12mc gwarancją pisemną DOOR TO DOOR liczoną od dnia zakupu,
są to ostatnie sztuki partii magazynowej, sprzęt posiada LICZNE (WIDOCZNE) ZARYSOWANIA w częściach roboczych obudowy, które nie przeszkadzają w eksploatacji oraz nie psują kompozycji estetycznej laptopa. Laptopy w 100% sprawne.

Wszystko to lażaki magazynowe 

Z nowych typowo nowych Acer V3-372 P4405U/8GB/240/Win10 Biały

Matowa matryca, lekki mobilny przyzwoitą i solidną wykonaną smukłą obudową, aluminiowa klapa matrycy, dobre wyniki pracy na baterii, przyzwoita kultura pracy, cichy, bardzo dobre głośniki jak na laptopa, USB typu C. Jest to nowsza odsłona Acer v3-371. Procesor na poziomie i3U 5-6 generacja spokojnie wystarczy do wymienionego użytkowania.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Konfiguracja jest ok, ale to nie jest nowy model.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...