Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze grać?

Issei.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie owijając w bawełnę - kręcę się w brązie/silverze ale chciałbym osiągnąć coś więcej.

Dostając na linii w dupę strasznie się denerwuję i wyprowadza mnie to z równowagi do końca gry...

Da ktoś jakieś protipy jak nauczyć się grać lepiej i jak unikać tiltu?

Opublikowano

Nie owijając w bawełnę - kręcę się w brązie/silverze ale chciałbym osiągnąć coś więcej.

Dostając na linii w dupę strasznie się denerwuję i wyprowadza mnie to z równowagi do końca gry...

Da ktoś jakieś protipy jak nauczyć się grać lepiej i jak unikać tiltu?

Znajdź sobie osobę, do wspólnego grania. 

Pooglądaj streamerów, bądz filmiki na yt, można się trochę nauczyć, podłapać tricków. 

Sprawdzaj build na trybie treningowym.

Opublikowano

Naucz się grać kilkoma championami tak żeby nawet na ich "counterow" nie przegrywac linii. Jak wygrasz linie, zejdz na inne, pomoz teamowi i tyle. Proponuje postacie, które łatwo się snowballują

Opublikowano

Trening czyni mistrza.

Ale najlepszym sposobem jest chyba one trick pony. Znajdz jakas postac ktora jest banalna do grania 1v9, i graj nia caly czas. Poznasz jej mechaniki, nauczysz sie grac na kazdego przeciwnika i trudno bedzie innym grac przeciwko ciebie.

Polecam tez ogladanie streamów co noc, oraz brac buildy z champion.gg albo op.gg

harley.png

Opublikowano

Cóż, będę musiał uczyć się grać od nowa i oglądać różnego rodzaju poradniki.. Trzeba wrócić do tej gry, bo od momentu kiedy zacząłem grać, miałem przymusową przerwę, teraz niedawno wróciłem do gry i ogólnie baaardzo dużo się zmieniło...

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...