Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kled czy Ivern?

opkop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej szukam pomocy którą postać sobie lepiej kupić a kled i ivern to są te postacie którymi nie grałem ze względu na moją małą przerwę i nie mogę się zdecydować bo te chempiony tak samo mi się podobają i nie mogę się zdecydować . Dziękuje za każdą pomoc :)

Opublikowano

Jeśli jesteś w niskiej dywizji to nie bierz Iverna, bo ta postać potrzebuje teamu, solo nic nie zdziałasz.

Kled jest na topa, a Ivern go jungli. Obie postacie są dobre, ale Ivern troche lepszy.

Opublikowano

Kler jest ponoć łatwą postacią do ogarnięcia - znajomy już w pierwszej grze dobrze sobie nim radził i mówił że jest dosyć przyjemny.

Zalezy na jakiej linii chcialbys grać i gdzie się lepiej czujesz.

Opublikowano

Ja Ci powiem tak -> Zależy to całkowicie od tego gdie grasz.

Jeśli częściej chodzisz na jungle/supporta, to polecam brać iverna, bo będzie tam silniejszy.

Kled jest jednak postacią bardzo silną na topa, aczkolwiek trzeba nauczyć się nim grać.

Podsumowując:

Jungle/Supp -> Ivern

Top -> Kled

Opublikowano

Ivern obecnie całkiem nieźle sobie radzi.

Sporo utility, może dzielić się buffami, dużo tarcz, cc, niezłe teamfighty.

Kled raczej jest rzadko grany, ciężko jest mi powiedzieć jak się ma w obecnej mecie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...