Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedłużenie umowy w Plusie

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Dnia 23.09.2015r. wziąłem umowę w Plusie(na 3 lata) na karte z taryfą Plush Mix i wraz z tym telefon który długo mi nie wytrzymał, ale wtedy kupiłem już od siebie iPhone którego chciałem od dawna, służył mi dobrze ale wczoraj wpadł na dno jeziora xD Aktualnie jestem bez telefonu a nie chcę znowu wydawać pieniędzy na telefon bo już dużo w nie wywaliłem. 
Umowa z plusem regulaminowo kończy mi się dnia 06.11.2018r. i wtedy dopiero będę mógł przedłużyć nową umowę wraz z wzięciem nowego telefonu ale tyle czasu raczej nie chce mi się czekać bez kontaktu :P 
Przejdźmy do sedna - Jest teraz wiele ofert typu przejdź w umowy na karte na abonament itp itd nie orientuje się w tym ale wie ktoś o jakiś ofertach które zapewnią mi wzięcie darmowego telefonu od plusa i ewentualne przedłużenie już tej umowy na kolejny czas? Z góry dzięki za odpowiedzi.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No to jak masz umowę i przejdziesz do innej sieci to będziesz musiał płacić dwa abonamenty. 

RAsfepN.png
Opublikowano

No to jak masz umowę i przejdziesz do innej sieci to będziesz musiał płacić dwa abonamenty. 

Nie chodzi mi o przejście do innej sieci tylko o "zmiane umowy", że zamiast mieć tel na karte że ładuje co 50zł co miesiąć tylko abonament jakiś 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No to nic z tym nie zrobisz, te oferty o których mówisz są chyba tylko dla nowych klientów, którzy przechodzą z innej sieci.

RAsfepN.png
Opublikowano

Zero myślenia. Skoro masz abonament musisz go opłacić do końca zakończenia abonamentu albo z niego zrezygnować i zapłacić karę za rezygnację, wtedy możesz sobie brać nowy telefon.

Jeszcze nie wpadłeś na to że takich informacji udziela tylko operator?  Jak nie wiesz co należy zrobić to sobie zadzwonić albo podejść do punktu i SPYTAĆ.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...