Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zaczac gre ninja daggerem lecz nie mam w nim doswiadczenia i mam pytanie na ktorym eq kupowac jakies konkretne eq.w jakie skille dawac i staty,I czy ogolnie fajnie sie gra daggerem i oplacalne jest robienie konia bojowego na 35 czy moze dalej.Prosze o odpowiedz doswiadczone osoby.

Jesli zly dzial prosze przeniesc.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Na 30lvl kup koziki +9,jakąs zbrójke +9 na 18lvl lub wyżej.Srebrna +9 i coś do hp i zr.

Staty 2:1 str:wit

Skile :Zasadzka>wirujący>szybki lub truta >Zależy co dałęs w 3 jak truta to teraz szybki lub krycie się.

Bez bojowca ninja daje rade jako lur lub expiąc swoimi nożykami .Boj zabardzo dla ninji nie jest potrzebny chyba że na metki :>

652601399840421198520.png

Opublikowano

Staty:

2:1 Zr:Wit potem siła.

Build, którym ja się kierowałem:

Zasadzka - chmurka - wirujący - szybki.

Bojowca można zrobić na 35lvl jeśli będziesz expić z konia na BO. Pvp zaczyna się od 54lvla także na tym lvlu możesz już myśleć o konkretynm eq. A wcześniej kup jakieś koziki +9, eq na hp, jakąś zbroje +9.

Opublikowano

Staty jak UP napisał, zr 2:1 wit tylko ze skillami- zasadzka, wirujące, chmura, szybki atak, krycie się.

Boj: od 42 lvl możesz zrobić jak już będziesz kupywał zbrojkę na 42.

EQ:

Zbroja:na 18 lvl +9 i wystarczy Ci ona do 34 wtedy kupujesz lwiej mrówki +7 najlepiej z kd obrony +2/3 wystarczy, od

42 kupujesz zabójcy koniecznie +9, najlepiej by było z bonami do hp, lub wartości ataku, kd jak najlepsze.... szukaj zbrojki z mniej więcej takimi kd: speeda +3, obrony +3/4, , dalej nie będę się trudził bo i tak znudzi Ci się gra na 35 lvlu

Broń:

zaopatrz się w łuk do luru- nie musi być z dużym + +6 spokojnie wystarczy, na początku +6 amija (5 lvl) z nią graj do 15/25 lvl i wtedy kupujesz albo na 15 +6 - dziewięć ostrzy, lub krótki nóż (25 lvl) z jak największym + ale bez przesady ... +6/7 na pewno wystarczy. Od 30 kozy najlepiej +9 i śr. 25+ - to na początek, jeśli masz zamiar z kozikami latać do 65 lvl to najlepiej kozy +9, śr. 35 +/40+, dalej nie pisze z powodów wyżej wymienionych.

Chyba kolce, butki, naszyjniki, bransolety, tarcze sobie poradzisz... w razie czego pisz na PW żebym dopisał w tym poście ;)

P.S Liczę na +

bumcfksz :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...