Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natychmiastowe spadki fps do 0

FlyGamingPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Zrobiłem dziś paczkę na 1.10.2. Ma ona około 52 modów więc mój komputer powinien to na luzie uciągnąć. Gra płynnie chodzi na 100 fps lecz co dosłownie 2 minuty są spadki fps do 0! Mam pobrany optifine i better fps! Ma ktoś jakieś sugestie jak to naprawić? Optifine mam skonfigurowanego lecz nie wiem co dać w better fps :/ Liczę na odpowiedz dotyczącą better fps jak i innych sposobów jak przyśpieszyć grę :D I takie pytanko na samym końcu... Istnieje jakiś sposób aby minecraft się szybciej wczytywał?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co do szybszego wczytywania się minecrafta to nie jestem pewien ale jakbyś miał go zainstalowanego na dysku SSD i do tego mocny procesor to może by szybciej się wszystko wczytywało, a te spadki FPS mogą być spodowane zbyt wieloma obciążającymi modami może jednak procesor nie daje rady podałeś bardzo mało informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...