Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam wallhack'a do skilla.

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież jest o tym wątek, który dosyć często aktualizuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/1601865-aktualnie-działające-cheaty-płatnedarmowe-temat-zbiorczy/

A jeżeli chodzi o wallhacka, to przetestuj Obnoxious SF2 Extreme  nadal działa sprawnie i nie jest wykrywalny. Możesz go pobrać z linka na wątku wyżej.  Tylko pamiętaj, aby uruchamiać go poprzez pliki w folderze .rar, nie wypakowywuj go, tylko uruchom injectora prosto z rara, a pliki przenieś do injectora (przeciągajac z je rara do pola roboczego injectora)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Przecież jest o tym wątek, który dosyć często aktualizuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/1601865-aktualnie-działające-cheaty-płatnedarmowe-temat-zbiorczy/

A jeżeli chodzi o wallhacka, to przetestuj Obnoxious SF2 Extreme  nadal działa sprawnie i nie jest wykrywalny. Możesz go pobrać z linka na wątku wyżej.  Tylko pamiętaj, aby uruchamiać go poprzez pliki w folderze .rar, nie wypakowywuj go, tylko uruchom injectora prosto z rara, a pliki przenieś do injectora (przeciągajac z je rara do pola roboczego injectora)

Tyle, że jak go otwieram to wyskakują mi błędy dotyczące braku jakiegoś pliku z końcówką 32.dll a mam system win7 64b i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Oczywiście jak juz injector wlaczylem i wybralem pliki i dopiero przy uruchomieniu skilla to wyskakuje. Masz na to jakiegoś fixa ?

2v1xidf.png

Opublikowano

Właśnie, że nie :) . Ciągle są na win 7 :P

Jakie niby na win7? Tylko pewnie płatne systemcheats, a i tak nikt nie potwierdził w aktualnym czasie (ten rok) że działają na win7 :)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...