Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmu TVP o polskim szpiegu służącym komunistom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam filmu, zrealizowanego/wyświetlanego przez TVP. Dotyczył on Polaka, dość młodego, który zaczął służyć komunistom dla korzyści, był, jeśli dobrze pamiętam, szpiegiem. Była tam taka scena, że za dobre wykonywanie powierzonej pracy wypuszczono jego matkę z więzienia, ta dowiadując się, że syn służy dla komunistów, obraziła się na niego.

Nie wiem, czy czegoś nie przekręciłem, ale tyle pamiętam z tego filmu :P

Opublikowano

Witam. Szukam filmu, zrealizowanego/wyświetlanego przez TVP. Dotyczył on Polaka, dość młodego, który zaczął służyć komunistom dla korzyści, był, jeśli dobrze pamiętam, szpiegiem. Była tam taka scena, że za dobre wykonywanie powierzonej pracy wypuszczono jego matkę z więzienia, ta dowiadując się, że syn służy dla komunistów, obraziła się na niego.

Nie wiem, czy czegoś nie przekręciłem, ale tyle pamiętam z tego filmu :P

Szukałam po tagach, wpisując przeróżne frazy... Nie znalazłam nic, co by pasowało do opisu. :D Znasz jakiegokolwiek aktora, który występował w tym filmie? Albo wiesz kiedy dokładnie (lub przynajmniej w przybliżeniu, choćby miesiąc...) oglądałeś w telewizji ten film? Można poszukać po archiwum programów TV, ja znalazłam tak kilka filmów.

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...