Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać top/jungle

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Top to napewno garen lub tryndamere

Garenem roamujesz z buildem lethality I niszczysz doslownie wszystko.

Trynda ma swietny split push, mozesz doslownie wygrac gre po prostu siedzac na topie i bic wieże,

Jungle nie wiem bo nie gram

harley.png

Opublikowano

Illaoi- potężna postać. Wystarczą 2 kille i jesteś nie do zatrzymania nawet z gankami. Nie trzeba jakoś super dużo gier, aby ją ogarnąć, dobry dmg, nawet jak idziemy pod tanka. 
W miarę ok pushuje, oczywiście da się ją zkontrować, ale jak ktoś nie potrafi grać przeciwko niej na pewno wygrasz.

Opublikowano

Nie da się powiedzieć którą postać brać. Ja np. gram zackiem/gragasem w jungli a nie są oni ostatnio spotykani. Musisz potestować czym Ci sie dobrze będzie grało i nie sugerować się opinią innych.

Opublikowano

Zac/Ivern na jungle

• Dużo cc
  • Tanky
  • Niezłe teamfighty

Ivern dodatkowo dużo tarcz i możliwość dzielenia się buffami, Zac możliwość gankowania z dużych odległości (Ciężko na niego wardować).

giphy.gif

Opublikowano

Na topa fajny Jayce jest :D Bardzo duży dmg, ciężko go skontrować, mobilny, może być grany na topie i midzie, widywałem nawet na adc, więc polecam :D

Na jng Hecarim :D Sam pogrywałem nim dużo ostatnio, nie jest banowany. Ma bardzo dużo dmg, tankowaty, bardzo mobilny, spoko czyści jungle, wybitne ganki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...