Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Praca

CHERUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie jaką pracę byście polecali dla studenta dziennego, nie mam żadnego pomysłu gdzie chciałbym złożyć CV ( mam 20 lat, jako pierwszej pracy podjąłem jako pracownik przetwórstwa rolnego na wakacje, później szlifierka, barista przez pół roku, w końcu pomyślałem, że kelner spoko, ale restauracja upadła po 3 msc)

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Wejdź sobie np. na OLX'a i zobacz jakie są oferty pracy dla studentów w twoim mieście. Jak coś ci się spodoba, to wyślesz tam swoje CV.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie podałeś zainteresowań to jak mamy Ci pomóc ;x Polecam grupy na fb typu "Praca Poznań" , dzięki nim możesz wejść na "ukryty rynek pracy" czyli możesz znaleźć robotę, która jest dostępna tylko przez kontakty międzyludzkie aka poleć jakąś osobę to ją przyjmę :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moje zainteresowania nie pomogą, ponieważ np moje hobby : granie w gry komputerowe, raczej nikłe szanse na zostanie pro playerem lub nawet streamerem , tak samo ze sportem grając w tenisa, osiągnąć top tego sportu jest ciężko a nawet jeśli hajs z tego niewielki.

Barista też odpada, ale z tym "Praca Poznań " warto spróbować, dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...