Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Support

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do supportu o kradzieży konta i jedyna wiadomość od riotu jaka do mnie przyszła to polecenie zmiany hasła i jakiś link do potwierdzenia tego. Czy tak to powinno wyglądać?

Opublikowano

Napisałem do supportu o kradzieży konta i jedyna wiadomość od riotu jaka do mnie przyszła to polecenie zmiany hasła i jakiś link do potwierdzenia tego. Czy tak to powinno wyglądać?

Tak ? skoro ktoś ukradł ci konto to nie zmieni hasła jeśli nie zna go też do adresu email więc możesz po prostu zmienić hasło.Chyba że znał,napisz jeszcze raz tylko zrozumiale a powinieneś otrzymać kilka kluczowych pytań np. jaki był twój pierwszy skin,twoja lokalizacja aby zanalizować adres ip który jest uzywany podczas logowania,również dowody warto mieć np.wykazy doładowań,screeny z konta

Opublikowano

Możesz przypomnieć hasło za pomocą maila do ktorego jest przypisane konto w lolu i pewnie ten link co ci dali do tego służy.

Jeśli nie masz dostępu do maila to MUSISZ im to napisać bo oni tego NIE WIEDZĄ.

To jest aż tak trudne ?

Opublikowano

Support lola jest straszny, 90% wiadomości jest wydawane z automatu, jeżeli ich ostro zjedziesz, lub zmienisz adnotacje supportu wtedy uzyskasz dopiero normalną odpowiedź.

Opublikowano

Nigdy nie mialem zadnych problemow z supportem lol'a.

Przypomnij sobie haslo na e-mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...