Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie oczekiwanie na końcowe statystyki

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wprowadzeniu najnowszego patcha wystąpił u mnie problem, zaraz po zakończeniu rozgrywki muszę czekać około minuty na pojawienie się okna statystyk meczu, wcześniej takiego problemu nie miałem, wszystko od razu się ładowało, ma ktoś jakieś rozwiązanie? Dodam iż u kolegi wszystko od razu się wyświetla po meczu.

Opublikowano

Tak jest na to sposób, kup lepszego procka Kappa

Zrób nam wszystkim przysługę i wy**erdalaj

@topic

U mnie od ostatniego patcha jest ta sama sytuacja, ale to już zostało zgłoszone i powinno  zostać naprawione w przyszłym patchu.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem: "wcześniej takiego problemu nie miałem"  a następnie napisz coś mądrego.

Opublikowano

Mam wrażenie, że to jest 13 letnie dziecko z przerostem ego bo rodzice komputer mu kupili. 

@Top: Ja od ostatniego patcha wszelkie możliwe błędy w LoL'u mam. To jest wina patcha.

Opublikowano

Tak jak poprzednicy,

Od ostatniego patcha mam ten sam problem, OGROMNY spadek fpsów i wielkie bugi w nowym kliencie,

Pomoglo mi wylaczenie nowego patcha i granie na starym Legacy, ale fpsy dalej sa strasznie niskie.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...