Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dziwnego stało się z CS:GO

vCastir.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Wczoraj postanowiłem zmienić config Sniper'a i zaimplementować inny (Mefja).
W tym momencie zaczęły się problemy.
Gdy wgrałem już wszystko, przeszedłem do odpalenia gry - wszedłem na boty by zobaczyć jak to będzie wyglądać i... bum!
FPS zmniejszyły się diametralnie, a również pojawiały się takie błędy jak brak bindu na kucanie, skakanie itd.

Co mógłbym więc zrobić?
Zastanawiałem się, a chyba jedyną drogą po prostu było odinstalowanie CS'a i ponowne zainstalowanie.

Zrobiłem to, ale wchodząc do gry nadal FPS były niskie - nawet przy najniższych ustawieniach gry.

Wie ktoś, jak można to naprawić? :/
Dodam, że przed całym zamieszaniem miałem ok. 300 fps, a teraz ok. 100 fps...

Karta graficzna: GTX 970
Procesor: i5 4460
Pamięć (RAM) 8 GB

@Edit
Dziwne, bo przy próbie kliknięcia 0 na numpadzie dodało mi broń (jakby autoexec wciąż był).
Postanowiłem usunąć userdate ze steama i co dziwne nie dość, że autoexec się usunął to również zwiększyły się FPS'y do 200 (jednak nadal nie do tych fpsów, które miałem kiedyś).
Zmieniłem ustawienia na niskie z nadzieją, że coś się poprawi - i... jedynie spadły do max. 150
Myślicie, że gdybym skopiował folder z grami i pobrał zainstalował ponownie folder steama, a potem zaimplementowałbym pliki gry naprawiłoby problem?

5120514749178281372145.png

Opublikowano

zmien config na podstawowy

,,Co mógłbym więc zrobić?

Zastanawiałem się, a chyba jedyną drogą po prostu było odinstalowanie CS'a i ponowne zainstalowanie.

Zrobiłem to, ale wchodząc do gry nadal FPS były niskie - nawet przy najniższych ustawieniach gry.''

Proszę, czytaj uważnie - to normalne, że po odpaleniu dopiero zainstalowanego CS'a gra się na podstawowym configu...

5120514749178281372145.png

Opublikowano

"Format" xD Informatyk 2k17 keppo.

Polecam wejsc na jakies forum informatyczne (np elektroda>forum>pogotowie antywirusowe), przeskanowac komputer programem przez nich polecanym i wrzucic im logi. Jesli to nie jest cos mega szkodliwego, to Ci pomoga ;)

Po prostu moze sciagnales jakis syf^^

Opublikowano

"Format" xD Informatyk 2k17 keppo.

Polecam wejsc na jakies forum informatyczne (np elektroda>forum>pogotowie antywirusowe), przeskanowac komputer programem przez nich polecanym i wrzucic im logi. Jesli to nie jest cos mega szkodliwego, to Ci pomoga ;)

Po prostu moze sciagnales jakis syf^^

właśnie mógł wirusa pobrać razem ze wszystkim,nie każdy antywirus nawet płatny wykrywa odrazu syfa,a jak dobrze zakamuflowany wirusek jest to działa w tle,i może np na inny dysk,folder przejść,raczej nie wina jest sprzętu tylko oprogramowania/systemu.

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@warzecha0
Jakoś posty trzeba nabić :D

@topic
Tak jak pisałem wcześniej- przeskanuj jakimś programem(np. FRST) i wrzuć logi na jakieś forum informatyczne (np elektroda). Pomogą Ci ;) Lub po prostu napisz do mnie :D

Opublikowano

Myślicie, że gdybym skopiował folder z grami i pobrał zainstalował ponownie folder steama, a potem zaimplementowałbym pliki gry naprawiłoby problem?

Jasnowidzem nikt tutaj raczej nie jest więc musisz spróbować i wtedy wszystko będzie jasne.. Ale sądze że powinno być już optymalnie i fps'y normalnie powinny wrócić :)

Po za tym masz 150 fpsów i narzekasz o te 200 / 250+ na 150 fpsach też ci wszystko chodzi płynnie więc nie wiem po co te narzekanie :D

A w Ustawieniach audio masz Słuchawki / Głośniki bo HRTF też nie źle sieka FPS'ów

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...