Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze oddshoty, śmieszne momenty, najlepsze akcje z streamów, giveawaye i wiele, wiele więcej.

GsGreQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Nudzisz się czasami? Nie masz czego oglądać? Interesujesz się trochę grami i e-sportem? Wbij na mój kanał, który powstał wczoraj, ale jest już kilka filmów. Filmy pojawiają się regularnie, każdy dzień. Myślę, że będę dodawał po trzy filmy dziennie. Zapytasz co można obejrzeć na moim kanale? Na moim kanale będą się pojawiać wszystkie śmieszne momenty, najlepsze oddshoty, niesamowite akcje, pózniej giveawaye, ale to nie wszystko. Wszystkie te rzeczy będą się pojawiać, z różnych gier. Do tego będą dodawane filmy niesamowitych akcji najlepszych graczy na całym świecie, w tym głównie stormena i ninji z gry h1z1. Jeśli filmy choć trochę Ci się spodobają i będziesz chciał zostać na dłużej i nadal je oglądać to zostaw subskrybcję i nie zapomnij o zaznaczeniu dzwoneczka, aby nie ominąć kolejnych filmów, które będą się pojawiać. Dziękuję tym, którzy odwiedzą mój kanał! Pozdrawiam!

- https://www.youtube.com/channel/UCZbDBfzymqNRv8h0OV-q3cA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...