Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje serwer TS3

algoria86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat bo potrzebuje serwer ts3 lub osoby, która mi zakupi VPS na postawienie TS3 -> tutaj niżej opisze \/ a kontakt: gg 61515547

Chciałbym stworzyć serwer ts3 z bardzo dobrej strony mam na myśli technicznie a także pozytywnie. Jestem osobą, która bardzo się w to angażuje i poświęcę na to swój czas. Serwery Ts3 to jest moja pasja. Chciałbym stworzyć music boty, rangi, kanały, zabawy, różne rzeczy np: Automatyczne dawanie rang, pokebot itd, a także zrobić ładną przejrzystą strone www a także forum żebyście mogli sobie podyskutować. Chciałbym zainponować wam robiąc dobry ts3, strone forum a także reklame. Myślę, że będzie mi się z wami bardzo współpracować. Myślę, że gdy będę zaczynać od tych 32 slotów to chciałbym aby liczba online była 32/32 a jeżeli uda mi się zdobyć licencje to na chociaż 256 to postaram się mieć 80% osób z 256! Pewnie myślicie, że robię sobie żarty ale tak nie jest. Jestem osobą poważną i chcę dążyć do celów, chce poznawać dużo i chcę własnie stworzyć serwer ts3 miałem już serwery minecraft gdzie grało powyżej 100 osób dziennie. Też miałem serwer tibi gdzie było min 300 do 400 osób, a także pomagałem przy serwerach Metin2 gdzie byłem technikiem.

PS. Przepraszam was za moje punkty ostrzeżeń dostałem je za głupie błędy:

• Refresh przed 24h
  • Dodaj punkty ostrzeżeń
  • Nie zmieniaj poziomu
  • double post

Jeżeli pytacie mnie czy pomagałem przy serwerach ts3 to powiem tak. Pomagałem osobie:

• MM55
  • Kin3R
  • KRYCHU

Pomagałem też ludziom robić forum, a zrobiłem parę na zamówienie np:

• venaria.cba.pl

Zrobię też ładną przejrzystą grafikę na mój serwer TS3, robiłem to dla jednego Youtubera:

n5vRYmH.jpg

SERWER TS3 BĘDZIE:

• DLA  DRUŻYN/GILDI NP: (METIN2 - GILDIA)
  • DLA NORMALNYCH UŻYTKOWNIKOW
  • DLA SERWERÓW: MINECRAFT, METIN2, TIBIA I INNYCH GIER
  • KLANÓW
  • DLA KAŻDEGO!!!  :)  <3
  • DLA YOUTUBERÓW

DLA KAŻDEGO Z WYMIENIONYCH WYŻEJ BĘDĄ RANGI, STREFY, KANAŁY A DLA SERWERÓW RANGI, STREFY WŁASNE  :) !!! 

Double post

Opublikowano

Pomagałem na różmych ts3, którym był autorem MM55 na tym forum. Mam na imie Jakub lat 18. Jestem technikiem znaczy znam się 10/10 na permisjach, 10/10 na kanałach,  pluginy itd. Znam sie na robieniu forum itd. :)

Opublikowano

Byłbym może zainteresowany. Mógłbyś pokazać strony lub fora które robiłeś?

Opublikowano

Robiłem forum na zamowienie venaria.cba.pl może Ci się nie spodobać ale skoro klient takie chce to robię. Ale robię lepsze fora i to o 100 % lepsze. 

Opublikowano

#ref nie wiem czy mogę odświeżyć ten temat bo nie wiem jak na tym forum jest, ze jak od 16 do 16 to jest pełne 24h a czy jak założe o 16 i na drugi dzień po 24 godzinie będę mógł odświeżać temat ? Proszę o wyjaśnienie a nie dawanie warna.

Opublikowano

Mogę ci postawić serwer ts3 informacje na temat mojego vps

Informacje
  • Anty DDoS: Wzmocniony dla serwerów gier
  • Typ wirtualizacji: KVM
  • Pamięć RAM: 12288 MB
  • Ilość vCPU: 3
  • Pamięć wirtualna (swap): 1024 MB
  • Typ dysku: SSD
  • Pojemność dysku: 60 GB
  • Szybkość Internetu: do 250 Mbit
  • Transfer miesięczny: Bez limitów
  • Centrum danych: OVH
Opublikowano

Każdy chcę robić serwery ale nie każdy chcę wyłożyć pieniądze... Co w zamian dostanie osoba która za sponsoruję Ci ów serwer? 

sygnatura.png

Opublikowano

Wonoace. Nie wiem co może dostać zbytnio taka osoba, ale dam mu rangę administratora i pociechę z serwera że będzie mógł być w top 100 np. Bo postaram się wszystko zrobić żeby tak było. 

Informacje

PW.

Opublikowano

1. Strona którą "zrobiłeś" to po 1 forum na darmowym silniku MyBBa w dodatku szablon nie jest twój, tylko go wgrałeś. 

2. Jeśli chcesz postawić serwer Ts3 na VPS za 5 zł to na pewno wgrasz tam boty muzyczne i serwer będzie stabilny. 

3. Grafika wcale nie powala 1/10 a całe ogłoszenie napisane bardzo nie estetycznie. 

Opublikowano

Up. Ty chyba nie potrafisz czytac forum zosto zrobione na zamowienie. Pisalem wam, ze moze sie nie podobac. Grafike tez robilem na zamowienie.

Opublikowano

Poszukując sponsora na serwer powinieneś podać więcej informacji na temat twojego doświadczenia pod kątem administracji serwerem linux/unix oraz bardziej opisać swoje prawdziwe doświadczenie niż koloryzować.

Kogo interesuję doświadczenie z metinem, którego zapewne też nie posiadasz. Wszystkie serwery gier mają mało wspólnego z serwerem głosowy, a z jego rozkręceniem. Ogółem własny serwer głosowy wymaga od Ciebie więcej niż traktowanie tego jak zabawę. Dzięki serwerowi głosowemu możesz zbudować własną markę, która posłuży Ci do dalszego rozwoju biznesu.

Nikt nie będzie wydawał kilkudziesięciu złoty na twoje zawołanie, a otrzymywać będzie jedynie puste słowa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Informacje

Nie polecam osoby po rozwinięciu się serwera ts3 po prosu zabiera ci wszystkich ludzi ;) oszukuje że udostępnia maszyny pod ts3 a tak naprawdę oszukuję co do zabezpieczenie tego jego owego ovh , wydaje mi sie że tylko kupił i nawet ręki ni włożył  aby lepiej to zabezpieczyć :)

aBBJCq0.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...